<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿風~* at 2006-4-17 06:14 PM:, k# G0 I0 X' G
你地係咪身痕呀!可能俾人打鑊就無事【講笑】
- ^4 W* Y1 k  z2 F

6 s0 N6 l* C& T+ a1 I; U6 s, ~" H  Z7 {" X( x1 W
哈哈,e位先生你真會說笑,但我笑不出,我是很認真的
Originally posted by steve123456 at 2006-4-17 06:15 PM:, R3 H, P, n" l( V
me2
" C" T, ?0 l. t" V2 Q& z& ?) w我問過醫生 , 佢話係因為因為熱而產生敏感 , 我覺得係因為自己少運動出唔到汗引致
7 O$ ?* b) b* D9 S$ l/ ?  Y
( n: g) \; Z% ?+ W, H
* Y; d& v. c4 s5 p4 \& o" p8 R
要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:18:! @$ g7 [, g0 Z2 R  L% x0 q
& Q( U% i( \3 d; `4 x. s1 O8 I  K) X; I
( r6 i) P9 X: s; @/ `1 A2 {: p6 R

1 M- T( y6 O* }' p% f5 p/ P0 O* U要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
3 Y7 ^" F5 i) @: |/ D8 }4 H6 q& e+ o$ E; K: u6 X0 P9 j
跑到幾多?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 06:22 PM:
/ u2 z* }/ d! Z, ^1 f( @
, \! y( T( u+ u
% @& O( k, Z+ x" E9 F. a- \( @跑到幾多?
" R/ T/ e' S* }3 h
/ B5 g5 a( y# Z0 {& p

- b2 Q& R: Z. f$ i" x6 ?; _跑到80米左右,就會''烤全''感
搽藥膏lo...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-4-17 06:48 PM:
, b" B* m7 K% B* A/ Q. {3 m% v: @搽藥膏lo...
8 x" {8 _, y$ o. Q. X3 {

! r9 @- Y' v4 y
# @$ Z9 s* W" F# J暈了,我要全身都搽嗎,好重皮喎
痕還痕1 o! M$ ^5 |# G4 G! U% }
唔好周街”ar ben 周”就得啦" G! C% V( w4 P2 g& O0 J- c
' }0 d6 z( O2 {' M1 J3 T4 W; p6 ~% o
8 ?* Z: S' @5 S, e$ b& y2 {
全身痕可能係風(難)+ S9 S# H& e7 L  G% v
你係咪會紅左果隻
% S, }7 H) \7 P* J; `建議快d睇醫生
Originally posted by austin666 at 2006-4-17 07:10 PM:6 J: H+ d% X+ Q% u: ^0 U1 X3 e
痕還痕
; ?5 R) m6 j) p, S7 v唔好周街”ar ben 周”就得啦
; y! S, Q: b/ V2 t, o' A9 {0 D4 ]2 H; K% M7 C  A5 w
6 q! y1 W8 k& R  H) z
全身痕可能係風(難)/ D- ~% V# k5 v) I; y+ f  w4 c
你係咪會紅左果隻
. B1 J$ V8 ^+ C, S建議快d睇醫生
8 G" ~. Y' F' y( Q' q, k3 A0 m

' f. X. Z( D' s) t條野無啦
5 R# W# o6 ^0 l5 F0 s" J8 Y/ p
無紅啊
總之去睇啦
( u- o; T' v. d- b2 t7 [% D! C7 Z
病向淺中醫2 n2 _  \/ r/ T0 h" l
呢句唔係流的
如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一兩次,/ G8 H% i1 I, I( ~0 @" b; r1 j% W
呢d叫"濕" (可能太咸濕) 講少暑
7 _( R+ ~0 _* Q4 F* ^2 V$ v咁你哋得閒要飲去濕茶, 大涼茶舖有得買,
/ B" z/ ~) k/ s1 f- Y8 K或者去藥材舖拾返去煲都得. & b% r( P2 D6 t3 s
最好一星期飲一次!/ D$ A8 U* B. e. S7 r1 Q
4 u6 ~- k! Y  F4 a) b
希望幫到你哋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。