<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 06:18 PM:; R: y/ O  t7 o' I

& f5 s7 G9 m# Y6 j
& {& J) m) Q; u) b' |8 i  o+ C5 s" T9 Y9 `& v/ {: B) _
要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
. z! k1 h3 \3 C
$ V% U0 }; \( d: k$ m3 ]
跑唔到就行啦,行都有用架,行長少少o羅
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:31:, r: A( n1 B9 F( \" H/ N

. b2 X- Q9 m4 D- J+ X8 e( v* D
* [9 Z0 O' U1 O, N$ H6 H8 w9 v& F0 H2 F( q; h% P9 I- i
跑到80米左右,就會''烤全''感
  b: y& c! P" C5 U4 q! C+ e! o- P" B( f6 N0 g& O+ R; I8 Z
我唔同,我跳到幾公里
$ p+ U* i' ]* p( _& b+ q9 |% z5 O+ h$ Y$ X, s
我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 20:46:
6 l" G0 _9 a; L5 ]9 o' a( \4 P: Z0 g
# J4 d: N5 t' S/ z, m" g
我唔同,我跳到幾公里
8 u# I3 @9 p# J% p# R- V+ z1 T  N# B3 x
我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
" [* W$ n  S9 p
你朋友虧的嗎?
Originally posted by hate1118 at 2006-4-17 07:28 PM:
! \1 ]. X/ }+ ~( f如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一...
. w  O  a6 r) K- f
係咪好苦ga??
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
你們全身痕嗎
, p+ S- r/ {( K5 T我就會有時感到全身好似被針"桔"( T4 Z  H2 {, o; |# S; _3 M( t
好難受的
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 05:27 PM:
& [. s2 Z+ e/ G! A我身體怪怪,好像是近3年才是這樣的3 M8 }' y9 O4 S) Z8 {  T
身體有時不知因為什麼痕
4 L! B  w. A# Z6 h$ y& b4 c+ E有時在家走路,腳面會痕
4 X9 L* A7 I7 Y9 v頭一出汗就痕(很少汗都會痕)
* K/ k5 Q, L2 t' k5 b) [
6 v; P% p9 l& l5 u
可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......4 H) d: J" V! A: f; ?4 l
' R' I0 i, V1 ?1 \6 Z; \; U1 r
揾個精神科医生問吓.
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 01:04 AM:  k* x  m! W' V* m
* N5 [7 p" m: N* F

5 s6 N- ]- |) M可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......+ O1 c3 g- u7 n4 c

. L2 m# _1 V. C揾個精神科医生問吓.
( c: I- m% h# [
  _% d, d9 J0 L  D- e
壓力都有一點,但我只有25歲= =
Originally posted by kjkj at 2006-4-19 06:14 AM:
; P9 ~+ K2 p+ O* i7 C
, s( o3 D! }; m+ L' C( j0 Q  U
/ a5 I+ X8 [' I9 T; j6 T( F壓力都有一點,但我只有25歲= =
) u: O( t; C) d" O! }9 }4 d25歲都有機會, 依d野要揾個医生check吓好d.
我都有咁既問題6 w, _0 }6 u. ]! q# ^
我研究個我一定係冬天一熱就好痕$ v5 N6 n4 z0 H1 n; S: _  X
特別係塊面, 仲會紅洒5 ]6 {; l/ |; x$ G! @' Z
我諗係乾燥
睇下醫生吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。