<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿風~* at 2006-4-17 06:14 PM:3 `4 _6 i$ R/ T( b& H) x7 x
你地係咪身痕呀!可能俾人打鑊就無事【講笑】
- y9 m# s& q/ W% l" Y/ @; u4 H
2 B+ l# E( q1 ^. f) n4 i) l
, H, P) M- O$ b  _* X4 c, T哈哈,e位先生你真會說笑,但我笑不出,我是很認真的
Originally posted by steve123456 at 2006-4-17 06:15 PM:
9 I2 `" e; _7 ?8 A- }' Eme2
. k5 \+ }: y6 L$ o& q/ G我問過醫生 , 佢話係因為因為熱而產生敏感 , 我覺得係因為自己少運動出唔到汗引致
7 R; w' o5 F7 z$ T6 Q
6 l" Z9 \7 e; ?! e. G

4 \: C" X+ }' L9 g0 Z6 o. V7 T要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:18:- P3 i9 o: ~. d  y9 l& f

: s* O# n! d% j: K# Z3 O% E2 x
* e, Q2 q" x: g6 n, a! @
( a" n2 _' A( o5 j要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
/ w5 z1 C6 z$ J
. C3 z1 _# Q* g+ |跑到幾多?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 06:22 PM:4 W7 _* R6 b. D
( y+ @2 [) L1 Q
% g$ u2 n/ h. t4 V& r, W& }( c# ?
跑到幾多?
( ~0 U! i; ~0 s  w; F- `0 t- ^7 g% o+ W$ m
' L# l' h; `; m' s: E6 @
跑到80米左右,就會''烤全''感
搽藥膏lo...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-4-17 06:48 PM:- T( v2 I0 q3 e2 q4 A
搽藥膏lo...
' C7 R4 i. t4 v$ N0 I# Z: ?" F. a7 g+ Y/ M- z. O

1 o6 f8 q! S, o6 N* [暈了,我要全身都搽嗎,好重皮喎
痕還痕
& h4 Z% t% L4 X5 V% Q唔好周街”ar ben 周”就得啦- s* |6 i; X2 F, K- v% v. v7 ]

# H5 H% M2 q* T' d- H8 L, y7 m* j5 ]7 B* \
全身痕可能係風(難)
2 K3 |* X5 Z# _: D) l- H# e你係咪會紅左果隻
: M% H0 Q. a! N! w! E9 a4 P( L2 K. Q% O建議快d睇醫生
Originally posted by austin666 at 2006-4-17 07:10 PM:/ K3 u! u. b3 Z8 |/ r/ O% [, k
痕還痕
5 Z- z* W0 @6 I' \# c7 Y唔好周街”ar ben 周”就得啦
# G1 z5 F/ G# G0 O4 ?3 r: c% V
5 O; E3 G6 {) R0 U" R$ h& {: L
- D+ y: f8 k6 v9 {. [( e. o2 F# y' o全身痕可能係風(難)4 Z6 e- S' N( X
你係咪會紅左果隻  N; V6 U6 `- p) E9 S* D3 R
建議快d睇醫生
( _+ n( i; W2 ~7 q* A: P& f9 a( B& T7 B
條野無啦
& a6 ~; N) s; N# A/ U4 n- O+ J, d
- A! d- i! C5 n  N5 [4 A無紅啊
總之去睇啦
- r, d) g; R' M7 O* Y
. b" ?% _, ^9 C, e. ~病向淺中醫
9 S" v. h4 Y- D$ y9 l" O: |呢句唔係流的
如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一兩次,
8 ?# n* O0 V2 y' T( s呢d叫"濕" (可能太咸濕) 講少暑
7 T, h  q& f3 p& d咁你哋得閒要飲去濕茶, 大涼茶舖有得買,
# W9 n* S/ `0 S4 N6 s. v或者去藥材舖拾返去煲都得.
6 ^6 I9 T8 N5 L  Q0 n3 ]# p最好一星期飲一次!
. `$ O* J3 \5 d1 P
$ d4 u' ?1 |' e  E1 H$ C8 w6 @希望幫到你哋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。