<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 06:18 PM:3 s" A# I/ I1 @# y. C+ R

# g1 T! ~! W! h- r4 g7 G/ r
  ~& M  `* n' D+ e, `1 f/ p% V$ L4 Z. ?( K) e; K9 u
要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
) h' A$ \* S6 Z$ ]) h  N1 N  [: z' G. C" n+ V6 Q
跑唔到就行啦,行都有用架,行長少少o羅
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:31:
! Z% f# c$ Y# e: M0 k$ w
: C' M  D9 X/ `2 s& b3 _( w/ d' [* I- y; z+ O

: p% R  H+ E) j5 r, p: s跑到80米左右,就會''烤全''感
! [' e6 D  K+ o. [0 H: q
/ k" _' t2 U! _. ~9 Y. n' J
我唔同,我跳到幾公里0 Y& h  Y2 x5 E

; {0 ?+ z; ^% F; |我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 20:46:
( }7 p# J' g" Z# P
/ ?. ]2 g2 K. E3 {. ~$ w+ C7 ~0 J
我唔同,我跳到幾公里* ?& W- L+ c2 M/ R8 _# M5 t
& y# i; y  I3 B4 l0 [. v
我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
+ g$ g$ b/ W. ?" ]8 I2 g
你朋友虧的嗎?
Originally posted by hate1118 at 2006-4-17 07:28 PM:+ R, Z% [+ w2 @  }7 [
如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一...
+ m1 o  G9 o& D" l9 X+ E係咪好苦ga??
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
你們全身痕嗎
3 k  ]1 B' J. Z) n我就會有時感到全身好似被針"桔"
2 I$ D+ N" g0 V( C" p# V, x( V好難受的
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 05:27 PM:4 `; Q6 J* X$ j
我身體怪怪,好像是近3年才是這樣的4 Y$ j6 t( S* K$ @2 `/ R
身體有時不知因為什麼痕. ~1 i7 ]& p& R
有時在家走路,腳面會痕4 o" N. l& I/ L0 R" O4 Q% O  ^
頭一出汗就痕(很少汗都會痕)
; x3 L) d- E( L4 J4 j9 h7 E3 D/ t1 m+ C7 g, r- u
可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......+ T9 m/ ]( H. C: T/ ?# Y
, |3 _' O5 M& A4 a5 U& k4 a
揾個精神科医生問吓.
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 01:04 AM:# f: B# {0 f6 H! g3 t; d
! H7 y- h0 C% D0 P  `; E- Z
* x6 [4 v! S/ u
可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......
: w& p* t7 i! ]0 q% N, d9 L( d  _' {" l7 {. ?* S7 ?9 ]
揾個精神科医生問吓.
! x+ }6 L) x2 u0 T9 o" ]

, ?- z4 ]( K# @* p9 Q& E. K壓力都有一點,但我只有25歲= =
Originally posted by kjkj at 2006-4-19 06:14 AM:
& ~) M" q3 B4 g4 z  D7 P& L8 n$ y! w: E  z/ I
& P2 a7 {' {  O7 R
壓力都有一點,但我只有25歲= =
" G8 a3 _; k/ {0 ^& z25歲都有機會, 依d野要揾個医生check吓好d.
我都有咁既問題/ f9 Q) P9 Y0 W) O$ |7 R
我研究個我一定係冬天一熱就好痕
3 m% m5 S& s) G4 E* o& k- a1 l特別係塊面, 仲會紅洒
3 t+ t! J: y- M  f2 Q我諗係乾燥
睇下醫生吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。