<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-4-19 01:18:4 R+ u: c  k; C: R
我試過夢見:* |8 w; _5 M" I0 n* N+ z. d. V2 t- w5 `
1)甩哂d牙,成口都...
8 A8 {& L; K. [7 o" N5 R

# y$ ^5 M% X* b! Z* D8 C7 e- |BLMCSS一個愛葉嘉敏既學生
.
其實好多夢一醒左都諗唔返係點...
8 l6 J/ c( n, \0 v, U( K/ s  Q* T" c不過有個前排ge,都仲有d印象
/ A, \, }' r8 q4 Y$ h% n" A話說調位同左個幾姣ge女同學坐,有次上堂無端端搞我下面..: q; k7 v/ V& L+ q/ i2 g
諗返都爽,可惜只係一個夢境0 F3 ^: f+ s) S4 v
但呢個唔係綺夢~~或者再發耐d會變成綺夢
1落雨落"針" 同 "turtle"9 N: X' m# r9 V: a$ T, t- w
2中秋節老母變人狼- e0 M. c1 ?8 j0 `/ j
3發夢跳樓(次次都唔死得)
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 12:58 AM:
3 b; O+ U# Q, ~* O7 ]9 k9 M
! ^3 u2 P( |3 B  Y
; o4 |; N& z- \' c) @9 N- i: w4 ~! u% U$ o
/ v# B. J* y& w
我睇你兩條友唔係想呃分就係發緊白日夢
7 |4 }  H' y, H  [3 X: W黎得吹水區就梗係吹水嫁啦
怪夢就冇乜~1 P' s/ l2 K7 u6 f! |. i0 i; [
但次次係物理堂瞓覺都會發墜樓夢~係次次!去左第2間學校都係~
Originally posted by stephen851214 at 2006-4-19 08:29 PM:
  }; l* }9 ]7 L; R1落雨落"針" 同 "turtle"
, i' K* B/ l$ L9 O* e5 Y2中秋節老母變人狼" ?; ~8 F; l; @9 A( ?& G
# ]8 ?. r0 R( X. V3 s真係夠怪wo~~3 q4 o9 g  Z5 _9 f7 V
我想試第3個~~
Originally posted by stephen851214 at 2006-4-19 08:29 PM:9 @/ I) V5 a; T
1落雨落"針" 同 "turtle"+ ?5 E; d( H$ M' t
2中秋節老母變人狼  W: |' W8 S: ?
# [: l4 `+ E$ k( j) e; s
) s8 @  n2 s+ n! u我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
Originally posted by 12d3 at 2006-4-20 01:17 AM:
- b5 [7 z7 A! m: m; W  H  Z3 i/ M) T$ N; ^' n( J6 a9 x

% q$ \1 `6 V$ s我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
! C& l: @; s8 x6 X- |* ~
我都試過~
Originally posted by 12d3 at 2006-4-20 01:17:, a4 Y, N/ P5 L! i% x' I8 h3 ]! r- L( A
  B6 Z% G2 I* V
0 N3 G* v: i$ L( h0 e
我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
! k3 \5 E% Q& q  f8 h0 K: j! f  M) ^/ R; d$ i" Z: q5 g
夢見老母死都試過
.
Originally posted by terry891089990 at 2006-4-18 05:05 PM:
: q: w' h" Y4 O& j4 d$ m0 P+ A+ r搭電梯...去極到去5到我住果層....赤腳在海上走...夢見海水乾涸...
! t2 K% |+ t5 j0 n9 w

% t6 y: H. W) ], I7 m7 x"搭電梯...去極到去5到我住果層 "
* M1 k: j2 Z6 ~. r8 j3 ~3 ^依個我都試過, _- @9 y/ R$ Q

: a( s/ z- T* v# _7 O2 r都仲有d怪夢不過發完又唔記得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。