<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 07:59 AM:" G% M/ Q: n! y( b
4 l" z7 M, @9 t$ G5 H; G& G. Y

' f  e8 Q3 M( k. c& L夢見老母死都試過
! ]( W" I0 j9 S; T0 q6 T& G* I/ {
我夢見我家姐><
Originally posted by ho309 at 2006-4-20 04:00 AM:) t: A& X& d; f" Y# B- ]

6 m1 i1 h4 t1 g- o我都試過~
7 X' Y0 T3 X: _& w6 \: v- ^' D  v  q
ha!~你地阿媽係咪好惡?( p3 v/ N/ I6 Q' j: f% Q; V7 J

% O, H+ s; z, S. D' j$ @
' n& l8 \, m" ~& y) [' s- ]昨晚夢見阿月用筆記殺晒所有人,唔好係真=口="7 J1 V$ ?4 v0 E5 V3 `: Y+ q

& o' l" z# ^" t) B+ |- X# v[ Last edited by 奇 on 2006-4-20 at 04:38 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 13:49:
: Y; ^4 S) G& p- v& _& g% Q) x# C, q4 a, z3 L# P& a# B
我夢見我家姐><
( ^$ N) j4 Y; x  G  A

: x/ `1 @- o! R/ \9 [9 I! {跟住點?
.
點解淨係女人變人狼......
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 04:42 PM:
" Q% f0 E! V2 a5 \
3 Q; R/ Z3 V( K& z) t/ y$ l  }7 O
! z7 p/ j% `7 V: L6 W跟住點?
* U. p. F1 `2 r% l+ J* i* c瓜左,媽咪同我講(好似山火)<--都係夢5 E; N2 G4 z4 v* p5 m: `1 A
講開,以前八仙嶺山火時,發夢屋企收留左條屍,諗起都心寒><""
我以前連續幾晚夢見死去既曾祖母企o係鐵閘出面望住屋入面既我。
$ ^% V& B3 c4 V5 j) K: ]4 ?6 u我次次既反應都係驚,同埋喱o係鐵閘隔離個大門,等佢見唔到我...8 ]% v) R) W5 |! S/ w
然後就係..我o係木門條隙見到佢仲o係鐵閘出面,然後突然,
% v6 t  G8 F  M% {4 _佢隻眼又找到我了...
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 17:55:9 K2 D7 L1 e7 @+ P  V

4 w- F2 \! i$ ?2 Y  W瓜左,媽咪同我講(好似山火)<--都係夢
3 O" ?! I8 _' X3 z講開,以前八仙嶺山火時,發夢屋企收留左條屍,諗起都心寒><""
# L/ r2 X. |+ e8 W
! J; M9 U" h- @; E/ K
我響母親離世後連續幾日見到佢死,仲要係唔同既地方同時間
.
Originally posted by alantai at 2006/4/18 17:00:
$ b0 {$ o0 U1 p; x1 Z分享吓啦, u2 P% C& ]$ l0 p" r8 ]% B9 q

6 Y- W4 p1 F- I4 Y7 O印象較深既係
  d! w7 A) O! L6 w' c1.夢見王...
2 Y2 l3 i; T8 C+ y% w
幾次夢見 Jesus , him mother and my friend chase me and want to kill me in the mountain
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
我試過夢見係一條好長既隧道入面....後面有好多野追住我...
; w# K" ^9 [" D* N2 x: {. i, E$ ~冇留意個野係咩...因為太得人驚...自己一路跑...' C- I4 M. c5 b  R
又叫唔到出聲...仲要成個畫面都係黑白色..
" F" u% N4 P9 ~" l: w2 |6 ]8 _之後好似因為聽到一把聲...把聲同我講左一句野..% O" K& Z8 i- X! n0 ^. [3 w# _
我之後就醒左...句野係咩...唔太記得
我試過變左做逃學威龍入面個周星星,最記得拿住支mp5,
8 N6 V& V: n* [3 O" S- a跳黎跳去係學校入面救人。" j. s, U) C1 _5 R5 I  e; r
又試過無啦啦彈左上天花板,好似spiderman咁,但係我動彈不得。
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。