<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-4-19 01:18:
9 \! ~) s4 h: {7 V6 Q, E" X我試過夢見:$ M6 {4 e. u: W6 x9 |1 ?5 s
1)甩哂d牙,成口都...
7 g4 w& H2 ~) y% e3 e
9 P3 e$ a' d6 y" V; [, m4 I& s) `BLMCSS一個愛葉嘉敏既學生
.
其實好多夢一醒左都諗唔返係點...
7 I4 B1 @8 W6 @: Z4 F  s* O不過有個前排ge,都仲有d印象
1 E$ u" l' w: |, l$ Y6 }話說調位同左個幾姣ge女同學坐,有次上堂無端端搞我下面..
2 m7 P: T9 o4 R1 `. [& f4 G( w諗返都爽,可惜只係一個夢境
) v2 M6 a' C" d7 C% E2 {( B" t但呢個唔係綺夢~~或者再發耐d會變成綺夢
1落雨落"針" 同 "turtle"8 D0 M$ M; K& f# l
2中秋節老母變人狼% Q! _( G$ B' s% Y
3發夢跳樓(次次都唔死得)
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 12:58 AM:* B( @9 ~) P' Y7 N+ G

* G5 P3 q5 r4 I1 [; o9 T; d. o' ]0 ]2 X7 q8 K" ~
0 E4 a2 T! U  ]- |+ f
* y7 A+ ^1 C" A$ t+ D& X! ^) M
我睇你兩條友唔係想呃分就係發緊白日夢
5 R- o. o- g1 z7 e4 T黎得吹水區就梗係吹水嫁啦
怪夢就冇乜~
1 t& P! V  `. {: g但次次係物理堂瞓覺都會發墜樓夢~係次次!去左第2間學校都係~
Originally posted by stephen851214 at 2006-4-19 08:29 PM:2 @3 {% l  f: t
1落雨落"針" 同 "turtle"2 o/ S; b/ E' d1 E' g: V* ]
2中秋節老母變人狼
" U# h8 H; @: V& c7 m* g0 w3發夢跳樓(次次都唔死得)
" T7 N) l4 _9 W6 o1 I+ ?" z  h真係夠怪wo~~# i; l9 m! D8 M# R: Y- [
我想試第3個~~
Originally posted by stephen851214 at 2006-4-19 08:29 PM:
5 R$ ~2 i+ i( t" V8 n1落雨落"針" 同 "turtle"
2 R+ ?( }8 B7 G/ F& h0 r2中秋節老母變人狼2 F6 f4 O6 q- g+ Y& A
3發夢跳樓(次次都唔死得)
$ A4 y) K$ ^8 f; [
$ G0 B2 R7 w, |" g
我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
Originally posted by 12d3 at 2006-4-20 01:17 AM:
/ ^+ Z3 Y) m, F! q7 Z6 B0 G/ o# M& K$ n$ T8 P) j- C% B  _* }

) ]7 c5 m% r9 t  S" o我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
! M% b  K* f8 q6 c- Q& M) @
我都試過~
Originally posted by 12d3 at 2006-4-20 01:17:  F; ], V  U: p: E& T
7 I2 h/ y' ~  E
# y0 R/ V, K/ D2 u7 {
我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
/ q3 `( C; @8 l1 G0 t

/ j( D2 c, O; [8 b1 L8 U; Y: Z: r夢見老母死都試過
.
Originally posted by terry891089990 at 2006-4-18 05:05 PM:' ^) g% v& u1 q2 x9 f$ d8 q
搭電梯...去極到去5到我住果層....赤腳在海上走...夢見海水乾涸...
0 g& a5 Z0 g0 n* Q& X- x
# f. M, c; b7 d) w"搭電梯...去極到去5到我住果層 "3 h# D+ o! R6 H' r# l$ y/ T
依個我都試過0 n3 Z1 o4 ?; P, C4 {) F2 E0 {* o

2 n) Q2 [4 e5 r; `; w都仲有d怪夢不過發完又唔記得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。