<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 07:59 AM:
: ^/ L4 I- U; y7 Z+ T8 @/ B8 t. o  c1 @) {" x2 a5 e) @. l! D
( G% x1 Q& ?- Y  k( ]" D5 u
夢見老母死都試過
) c# s% a1 d! P& M我夢見我家姐><
Originally posted by ho309 at 2006-4-20 04:00 AM:9 w( J$ w7 u. h6 U" j7 ^5 ?$ i  j
( H$ J1 V: H6 E% z
我都試過~
0 i2 \- A5 Z) S) E( y. h
ha!~你地阿媽係咪好惡?
5 [0 [- N# X( N5 B  A4 _, }2 z3 {, F' S- H8 K$ G
4 B1 Y; C. {% G  h
昨晚夢見阿月用筆記殺晒所有人,唔好係真=口="0 o2 k5 Q( N- Q2 G$ s" [& d

2 ^% f0 N' ?0 A3 S[ Last edited by 奇 on 2006-4-20 at 04:38 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 13:49:& c, I- @2 q+ L# W
" l" Y! E" Y6 x) T6 @$ `
我夢見我家姐><
- w5 k* o8 Z  t" B$ X' M: {$ y9 ?; j" q
跟住點?
.
點解淨係女人變人狼......
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 04:42 PM:
% s1 ?' z# y  j2 l3 T! d2 M7 m% U$ C. [+ q! r) o

. y1 ^* u: V0 Z+ x跟住點?
' u7 `6 Y- H9 ?$ x- }& H. U
瓜左,媽咪同我講(好似山火)<--都係夢. D' z" _" Y; `7 y' K2 d
講開,以前八仙嶺山火時,發夢屋企收留左條屍,諗起都心寒><""
我以前連續幾晚夢見死去既曾祖母企o係鐵閘出面望住屋入面既我。
" I/ p3 ^9 h( m( k5 ~我次次既反應都係驚,同埋喱o係鐵閘隔離個大門,等佢見唔到我...
2 Q% ^  p' P5 B' E) i! _然後就係..我o係木門條隙見到佢仲o係鐵閘出面,然後突然,
$ J  O4 E" |! ^# K+ p佢隻眼又找到我了...
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 17:55:. D: ~7 O0 @+ _4 r) o

/ l8 f$ e. {! O瓜左,媽咪同我講(好似山火)<--都係夢8 v4 H3 j; @$ m& C  }
講開,以前八仙嶺山火時,發夢屋企收留左條屍,諗起都心寒><""
7 I* L& O6 M' E1 d" X
& v) e( L2 V7 x' }我響母親離世後連續幾日見到佢死,仲要係唔同既地方同時間
.
Originally posted by alantai at 2006/4/18 17:00:3 @* R! `0 ], z5 Y# M- I
  v: w0 [' _/ N# Z2 |8 y3 @
4 w# K& e# E- Z5 f* H印象較深既係
9 b; Z+ e  }) p* L" r1.夢見王...
+ c2 c: n1 o) g% l1 O
幾次夢見 Jesus , him mother and my friend chase me and want to kill me in the mountain
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
我試過夢見係一條好長既隧道入面....後面有好多野追住我...
) |5 N1 g/ R3 M/ O9 K; v: }- H  w, R冇留意個野係咩...因為太得人驚...自己一路跑...0 R7 R0 y, Z4 p& m, e- s; v
又叫唔到出聲...仲要成個畫面都係黑白色..
5 L; Y4 X" x* a) ~% }* b之後好似因為聽到一把聲...把聲同我講左一句野..
8 V; M4 x- v) W- R我之後就醒左...句野係咩...唔太記得
我試過變左做逃學威龍入面個周星星,最記得拿住支mp5,+ a& D/ P, J9 q9 o1 i* h# P. i% I
跳黎跳去係學校入面救人。
$ ?$ |, B& R. g2 _( s2 k又試過無啦啦彈左上天花板,好似spiderman咁,但係我動彈不得。
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。