<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:1 D& }* |& i# W% T
港女太高竇同埋要求都幾高!7 E5 |; Z6 G; q3 h( }) R
香港既女...
- M' v6 }( h  ?* D6 C5 g' i! a
唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-5 _, l9 Z1 n/ f9 m* B' v
因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩
+ o' F9 Q7 H. X5 l- ^10個有9個都要有錢 第2令仔= =
所以我依家先甘比心機讀書...
! _& J6 S5 D! z0 |: s女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..( ]7 l8 P. v, b; |
到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:& {+ o8 g8 X1 z# m8 Z
所以我依家先甘比心機讀書...
3 a7 ]! ?4 J8 W# Y7 u女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
6 \; {) P9 u, ]8 H2 P6 L" h
最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔- [2 G. x* F" j9 z  G) Z# O
如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:24 PM:" O% i- Q) |4 ^2 H# |& a
咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..
; `& p- y5 @" P8 q3 ~( g到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
8 A" D! B2 d, U- i- l
唔比依一個萬一發生米得囉...
6 Z$ h* v4 c2 I; k7 g2 N" \有料既人駛咩怕一時既失意??
" ^- l* M. [! D- ?' q+ S' A淨係愛你d錢...只要個女仔係自己既身邊.., e) F& h' t5 K. C4 P) q
怕咩...佢到最後都會鍾意我個人既..
+ w6 Z- a( E3 v/ k好過連佢係我身邊既機會都冇呀
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-6 11:24 PM:7 K0 U+ g- t$ b: @

3 Q0 [: k, R* ]; q8 i2 d7 M最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
' t2 x% P5 V5 T" ~6 o( i7 P
人格都好重要啦...5 [, l+ h  i# z
依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:25 PM:
7 {1 p/ h7 g& U' j9 ~嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔
6 a- Q- F7 C/ a: O/ v! D如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
1 u3 }4 e3 o' H5 }& a) }  V
甘就要睇個女仔識唔識諗啦...$ ^5 Q+ n* c& D0 U5 c4 E3 y+ e2 f
如果唔介意既...真係有情飲水飽...8 x$ |0 `, x$ C
就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:% a" j4 @; u+ B( G

4 j3 o- W5 D/ k6 j甘就要睇個女仔識唔識諗啦...6 \- A4 q5 L7 i* k
如果唔介意既...真係有情飲水飽...
% C" B$ M& d8 g  m* O1 H就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
" q  E, X- L: W: C" }
我覺得香港d女仔好勢利,,,; ?6 C  N3 ^3 n. ^, w& S
好難唔介意.. -0- 可能淨係我識果某d= ="..  L* T1 b1 z2 ?: U5 t) {
反而..我識果d係大陸落黎果d女仔又唔係幾計教架wo...
) s& ~3 d3 y" a) a可以又淨係識果某d..
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:35 PM:
0 z4 h- Q8 R. l6 }& q& p, F- E; b. ~7 n
我覺得香港d女仔好勢利,,,# x% b3 C, Z  j9 V/ }6 }# m
好難唔...
6 ^+ a3 M' [4 g唔好睇少女仔...無論佢係咩地方黎都好 :]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。