<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:27 PM:5 `& e* a# ]- E+ N2 y0 T" m
: w- ^: W; x5 M5 Q: R
人格都好重要啦...
) d. j' |7 m3 P0 ]. M7 v9 G依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
7 R& o& C) b& t9 E8 y0 F- }  x
起碼唔使捱住咁過日子儲錢出街ma
3 H6 D& x) i. |) x" V+ I+ E出街點都會使錢... 無論多定少都會使
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:
5 x5 Z1 |& K9 E1 z% [& F+ I3 S- @! k* Q8 D/ K
甘就要睇個女仔識唔識諗啦...
+ x' s3 V) k' O. C! N如果唔介意既...真係有情飲水飽...
4 o4 w) e. s7 X+ P/ Y/ o- H4 ]就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
8 C) m8 Z5 h+ v1 y' }9 v
: o; H7 G2 |% J
但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
Originally posted by 12d3 at 2006-5-7 12:32 AM:( @/ W3 f7 ^# U$ }& x: g& j$ u

! C2 y: N  B7 f! J& j4 [
" z$ g- y( N" i. L但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
$ i  u; |/ q) u4 E2 f, d8 q
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:7 S9 L) S3 t; P# R% s  X& ~
港女太高竇同埋要求都幾高!  e$ L: a7 V* O# D7 C4 u1 X3 o
香港既女...
9 K! w2 r# p0 }; Y& e: t# e

7 \# U+ g. z2 ~8 t又要靚仔又要有情趣有事業心,識落之後又要有車有樓有現金,係香港人辦得任達華,但人地個老婆係琦琦,係咪個個香港既女仔有琦琦咁既質素先?0 N/ K3 J9 c7 {- `* N! ]* z
% d! r+ f% h7 l: I/ V, b; v
質素唔高,仲自以為事既女,過左25就摺得啦!
Originally posted by honeyfei at 2006-5-6 06:16 PM:/ ^! ]" x' L8 k! P5 Q9 F; I
個人立場上我好認同樓主既說法...& q" e. n2 O: |1 Z3 A
真...
- h4 [! e4 K; A: l1 F% ]
" H, v+ `4 i* U2 ~4 g
哥d講"男女平等"既港女,真係做到男女平等既,好似d鬼妹咁,買野自己拎、自己俾錢、食飯AA制,先好同我講"男女平等"!!
, X8 E7 T0 |: r5 P. X  i
4 \  [' h* g% v% q7 k& A& B- W你同我講文化唔同,咁我同你講,我親眼見到日本男人兩手空空,個女人拎5、6袋餸返屋企;3男3女韓國人去食飯,得三個位,3男坐係度,3女繼續企係度等位!# `) D! G/ H/ y" H7 z& k7 _7 u
3 l7 J! |% |8 \2 n/ }
香港男仕送野、為你拎野、請你食飯係風度,唔係責任囉,d香港女仔意為男仕做依d野"老馮"既,"唔該"都無聲,セ野態度?!
. p2 V9 C5 G7 {  B, T/ m0 G
Originally posted by 155220 at 2006-5-6 06:18 PM:
9 M' Y" o% C6 ]( @7 I# h) ebro.3 }) E4 a: R. y5 W
多行事,征服她們吧
) a3 G  I" b" T: u2 Y1 W( k

1 d' ^: E3 S6 b% q9 u* ~
Originally posted by cow888 at 2006-5-6 06:25 PM:
0 g5 v3 `6 m+ u1 w5 n! H1 `但我覺得依家男人d質素確係比以前差.....
- \4 ^% i( [* m- a. \, r

; M8 ^/ a  u/ c6 a呢d咁無品既男人,早飛早着!
3 t4 M! S* r6 [我眼見好多十零廿歲先入教去團契既男女,好多都係心術不正,唔係去聽道,反而去結識異性!
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:11 PM:
4 }* S( U% T( h" b- ~! y; t" ]+ V' ?, n/ C1 u9 X3 j
唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-
% ~' [6 r; d( m1 C0 f. q* w' ]; \0 e因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩( Z- M8 p' m2 {5 @, C! J2 |, O
10個有9個都要有錢 第2令仔= =
% D% o  f) |3 ^4 j1 t* O% ]

3 R  Z0 N( u; H; V& K咁多章x惠二世?
" u7 D) z% l8 A邊度揾咁多B哥同白頭佬出黎?
% [0 w' U6 f" G6 T' n7 o+ x! z5 E8 Q( P7 {3 f
[ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 06:54 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:2 _  z% [; j% h  ~8 b" S8 y
所以我依家先甘比心機讀書...
3 h3 L1 `0 u0 t" \* C3 G% i女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
# n& c1 S. w: g9 t! W  Q% x& M

* j& d$ ?1 R, P# F& r1 i. W% I6 P最弊有d港女質素已經低,仲要高竇先惡頂嗎!% g, y7 @3 B& T' A- h# J: L. b
女仔有質素既,男仔怕咩你高竇呀!" V+ x& ^7 q- a& D

3 G) \6 e3 O- a/ i! A& D: G[ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 07:02 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:+ k9 q9 e# Z8 O8 u& B/ B
所以我依家先甘比心機讀書...
/ U; s6 h' }9 e! N女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
& }: j6 `4 ^8 y5 d
/ ]5 D; }4 [2 z( Z/ ~* G咁呢點都係男人動力既來源之一!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。