<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??
返回列表 回復 發帖

謝師宴著咩去好??

單選投票, 共有 0 人參與投票
20.69% (6)
31.03% (9)
48.28% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
著咩去好
2 ?2 I$ a/ K% z  H我阿媽就話便服都得
校服 + 紅底橫著面" y; K2 x3 K  M0 i: R

/ U; ?* \% {* x突出得梨, 又顯現學生風格.% ?+ u# A- K, V
( X2 X9 p# M6 c* A5 r& H
[ Last edited by d228216 on 2006-5-29 at 01:49 PM ]
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 01:47 PM:
% B9 Q5 C- V1 m+ d校服 + 紅底橫著面
0 B. ]+ f; z' z2 h* q4 G可惜我無紅底橫
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-5-29 01:48 PM:
. R2 R8 T. m" G( M: }) t3 g  d
$ ^2 C/ g+ D- J# f) g可惜我無紅底橫
; Y- G7 u& Q+ u3 L
同呀媽借....佢打牌一定有
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-5-29 01:48 PM:
. |: ]$ X: b- v" [7 \7 S* _' a! v# x2 K
可惜我無紅底橫
3 p( n" ?& {# X0 G
0 Z! S: w9 R8 T  G7 t# @8 d. o- {. m- e4 |" O; z7 X* k
咁底橫笠住塊面...
3 U3 E) a$ Q9 M' @' `# p/ ]. D4 q- ~- s* Y/ `
學生著老西去有d攪笑
4 _: f% V( D/ k0 G2 n著老西記得著mark哥褸打面
. Z" g) y, i, @3 Y- n; w% \: c4 {$ k1 t; F3 p' r3 T$ {4 m
走果陣
6 J7 }9 F9 [# t; u希望個士仔不會俾張單俾你埋* i3 H. O* I2 e( F7 |4 Z# H

. H/ A$ M" n- s( l
! n' W% |9 b7 \& o; N/ a* R# D5 |(以下係正經的5 _5 R, n! I7 e6 |
3 q( N1 J- [* g! C
其實人去就得; z3 Q  {# Q6 I0 g  X6 I/ j
著得乾乾淨淨就ok啦- U( [4 J: E! {; x
現在又唔係去ball\酒會% f* s1 |  Q. L8 L" Y# L5 O" A! Q

+ O) `0 l* g! A通常 謝師宴都有d活動玩下的
9 C8 V! T( N9 @著老西點玩呢
! j. X" i8 F) l除非確定冇野攪5 N7 R/ F! H2 U: ]- G  z  ^: @+ ^
大家只係食野吹水就咁番歸
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-5-29 01:41 PM:
" K$ B. H$ T  X/ M著咩去好) |  ]$ }  A* y
我阿媽就話便服都得
) }- f- a* m( f  I- L! {; i: ]
; m4 c' p2 E$ ~7 C大個仔著乜衫仲要問阿媽! ~4 I; I) r! U3 H
但我都贊成便服
唔使諗~便服喇~  n6 x7 Y" w  X' o
不過千奇唔好真係紅底橫著面喎~呀哥仔~~( }9 C: g" y9 Z! M6 d( |; k3 J
我先係超人呀~~~~
男既就燕尾西裝,胸前插襟花
. E1 ~# y7 C6 N5 t女既唔系大露背就Deep V架喇
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
基本上唔洗太formal.../ [' O8 F" M, B; {5 H
但亦不能太隨便...
6 m: l1 [- D: G4 d2 L8 u$ T1 n# v0 Z& E
即係好似人地話.. casual formal咁...中間線
民主定民粹?
著泳衣去,一定好有型!
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。