<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 約望保祿 at 2006-5-29 09:47 PM:
3 j7 S" h1 j, M) f9 \8 [* ?又唔系送殯,有好多人留意你著乜衫咩? 你當自己好受大家關注?
2 T3 N& U4 q  L5 ~就係怕受大家關注.................
Originally posted by 約望保祿 at 2006-5-29 09:47 PM:4 b* k  e% }5 K" N
又唔系送殯,有好多人留意你著乜衫咩...
* X: u0 M  r1 n6 K6 i- ?6 C9 o5 Q  O4 j; `4 P: R5 P
乜去送殯會有好多人留意你著乜衫架咩?你著到大紅大紫就另作別論
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 09:33 PM:
- T: x% I' w8 }! q! o- y- z
. ^) i  E% F3 Y- `# J) ?( d; P* d$ a現代褲???
. ]0 Q5 H) }1 U( ~
唔係...鬆身o個o的5 a- X2 l# U, I1 w
車友?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-29 11:07 PM:  B/ E4 z$ R# N+ R) R
3 b6 A/ g- Z- F' C5 C3 ?* x
唔係...鬆身o個o的- d$ U# G; E* Z/ p/ o( E/ V3 o
車友?
/ ^7 v5 N$ W& \8 p) N
唔係
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 11:14 PM:
- T. V" T' D  R
: p' ~: Y/ I' `7 v1 n唔係
+ Q4 |. a' D: ?( k# |# p; S) U仲意為有車友添
膠少陣當幫忙
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-5-29 01:41 PM:3 i& q2 R% M+ c6 q& ]# ?/ k; H
著咩去好
! Y& u9 C1 p( w* \1 q我阿媽就話便服都得
2 k3 Y$ R- b+ x/ `6 E  ~1 m

# y7 |+ b" F8 y+ i$ P唔好著衫褲然後扮著左~再問呀媽借個Bra當眼鏡戴
3 B) {. C' i" m  `4 p' }1 c
Originally posted by ckyckk at 2006-5-29 11:20 PM:- P+ J1 f  O* v* n0 N  Z' t

; Z! i# g" x* E& P& z2 g+ t5 A, h/ q2 k" \) r1 B
唔好著衫褲然後扮著左~再問呀媽借個Bra當眼鏡戴
# K* z+ _8 S  m$ |
) A. ^. I9 |2 i; a4 Y
國皇的新衣~~
8 q3 `) h1 G" Z( D4 s唔係冇可能,假如個theme係裸露~~
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 09:55 PM:
( S2 Z. S- _& @% ]% b6 ^' q6 U6 _5 R" N+ p8 N, \5 u
就係怕受大家關注.................
7 }8 J7 ^7 i% l& m  K' r3 |
民主定民粹?
邊到搵套西裝出黎呀?便服好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。