<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見住無線播番D隔晚波,冇眼睇
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkdonald at 2006-6-12 06:04 AM:. V$ m1 |0 _3 I$ X, [/ s+ o+ H
香港之恥~& S# I$ A$ v5 G
+ K2 F/ Z9 I' ^) U" G7 J
睇波令香港分化了- }) w4 Z: `& l+ [3 f/ K6 J( s/ i( D$ x) N
1 M% i3 |. T* ?- P0 t# }4 |
有錢人有波睇
, |  F0 R! a+ q* B; M窮人冇波睇~
; R, R# {  C, _- {( j
. H* b0 d$ t" ]' U8 E3 ^* w9 s- x6 y+ x/ v- a  M
仲要D有錢人自己睇左直播
+ S/ y' N* }) q/ _) D2 ?" {仲大叫D免費台連重播都唔使做
; B1 ?9 H  }2 R9 \. j( o. }1 [  ~窮人連重播都冇得睇
我都覺得無線播冇乜問題, 我自己雖然有有線, 但有好多人可能都冇, 睇新聞精華又得小小, 其他人都想分享下, 雖然遲左一晚
' u* ?7 q" s1 i點解咁都要話人唔播好過播呢?都係免費娛樂
我自己無裝  有線  , 而家無線既精華係我唯一睇世杯既來源, 雖然隔夜飯係冇咁好食, 但係食隔夜飯總好過餓死。
咁唔係個個都有裝有線既
2 p' v: l" I+ u: ?$ X6 L人地而家有免費節目提供,嫌3嫌4就唔係咁好囉..+ B  L8 z2 h# H" B$ }0 t- s4 g( p" X
有咁大搞到咁大唔好咩?費事以為無線唔重視世界盃啦~~
無線賺錢最多, 成幾十億, 都唔肯花億幾元買世界杯, 只會買電車男拍女人唔易做 ......
Originally posted by queenly at 2006-6-11 10:34 PM:$ ?6 E9 D  F( X
出面聽人講所有華人地區只係得香港要比錢睇世杯, 如果係, 咁我就唔再覺得身為香港人係一件光榮既事。
- W6 v. t7 {, N! z

. d- ^' @: P/ K& P, U( K1 j# h% q# i& S/ e$ E1 t4 F2 u: B
絕對支持你所寫。
" j& h5 l. U$ Q3 {2 x" N這個馬會也是他x的!
4 k1 E% _8 T( D! b  ]: ?9 F  C香港咁多人光顧佢。7 Z1 D% X' J; h- \4 _9 E  F
佢就應該個播影權來,免費服務大家啦!
+ D8 s) e9 R8 o$ R, R" g9 C
0 v! J1 H+ N4 n3 R6 n6 u1 `
" _0 u2 b- f* Y/ S重有我聽聞國內有 HDTV 高清直播。" l6 c9 h: L& Z, n. d' w& B# `
係世界杯這件事上,真係吾想做香港人。
其實最好完埸後播精華
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2006-6-12 12:18 AM:
0 |- V, V' F) m2 I" k; j+ }/ ~+ V5 H
; n9 z) t+ z; F/ I
已知result,冇癮,  + e4 v9 l4 T" U, k9 F3 [6 S0 t
+ Z+ C; ~* c1 k

; H4 |* q+ l( k( H" X& C[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2006-6-12 at 12:20 AM ]
! r  b  J" ?6 o: ?; Z; V2 j' s6 P* Y1 F唔想冇癮,咪斷絕一切消息來源,當直播咁睇
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2006-6-12 06:45 PM:
+ s! U! o. e" n2 E( R
2 `3 t( v0 b, o: E. H唔想冇癮,咪斷絕一切消息來源,當直播咁睇
4 b4 P! V( L. M9 J7 ^
* j+ T1 _1 H3 u5 }5 B- d: `要戴耳筒

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
毛記會直播四強及決賽....好過冇!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見住無線播番D隔晚波,冇眼睇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。