<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見住無線播番D隔晚波,冇眼睇
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkdonald at 2006-6-12 06:04 AM:
2 q# q  p0 k$ I; E' \香港之恥~
  A9 L0 u1 E& y: p' Y9 j( _* f  _- ?. n/ J
睇波令香港分化了: w; b6 l% b0 x! _" _

" ]$ ]* A# o+ T! @7 |0 }, r有錢人有波睇- L! N) u! S% J/ U- S" V
窮人冇波睇~
' {2 A' C8 S- x
9 |) N5 Q7 E. s
) S0 G3 J, j& K) h1 X* N& @5 n
仲要D有錢人自己睇左直播/ X0 T; [1 _8 K7 J
仲大叫D免費台連重播都唔使做  }7 n* r! d* {# O3 t
窮人連重播都冇得睇
我都覺得無線播冇乜問題, 我自己雖然有有線, 但有好多人可能都冇, 睇新聞精華又得小小, 其他人都想分享下, 雖然遲左一晚0 `* E* V/ Z/ x2 o! u( B
點解咁都要話人唔播好過播呢?都係免費娛樂
我自己無裝  有線  , 而家無線既精華係我唯一睇世杯既來源, 雖然隔夜飯係冇咁好食, 但係食隔夜飯總好過餓死。
咁唔係個個都有裝有線既
# N% T( V  S2 U) J0 C' t人地而家有免費節目提供,嫌3嫌4就唔係咁好囉..
6 m# X! D0 M+ e6 W" C4 V+ `9 K; Z/ E有咁大搞到咁大唔好咩?費事以為無線唔重視世界盃啦~~
無線賺錢最多, 成幾十億, 都唔肯花億幾元買世界杯, 只會買電車男拍女人唔易做 ......
Originally posted by queenly at 2006-6-11 10:34 PM:
7 k2 K7 u$ L3 R出面聽人講所有華人地區只係得香港要比錢睇世杯, 如果係, 咁我就唔再覺得身為香港人係一件光榮既事。
0 V# `& a6 e9 Q3 H7 d  r" S
$ U6 i9 [5 `* w3 L! k  I
. ]! c8 \: w- `2 |' l( @絕對支持你所寫。
3 }7 c% N+ f; p這個馬會也是他x的!, @, w: _. ]0 Z; ]
香港咁多人光顧佢。2 N* G1 x6 R  H7 R3 L  }0 U4 m
佢就應該個播影權來,免費服務大家啦!
; s7 H9 O9 c) @% j  o5 s8 E" e- h$ K; ~) \- M7 \# A

0 Z7 C' [, \4 e1 O* |) T3 n' g重有我聽聞國內有 HDTV 高清直播。
2 u5 j( _( R: [. n9 V( V係世界杯這件事上,真係吾想做香港人。
其實最好完埸後播精華
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2006-6-12 12:18 AM:
/ k# l4 [8 h( h3 b/ O" D
9 c% _) P% s2 @7 D" d) v" Y- X8 o% q! Z2 N0 D
已知result,冇癮,  & @- E4 g3 ~4 r+ m1 L( O

' G5 ^: m) w& L' k( Z
: H: Y8 }( l3 x+ |[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2006-6-12 at 12:20 AM ]
4 z& e. \' U4 U( R$ g2 j' s唔想冇癮,咪斷絕一切消息來源,當直播咁睇
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2006-6-12 06:45 PM:& B' @/ L' D: ~8 Q1 ]
' ]5 _* F8 v' H2 f. P" F: }
唔想冇癮,咪斷絕一切消息來源,當直播咁睇
1 w3 A8 p& Q" y) ~7 k& N
) X1 B, w' u: p# |- z1 w% ?, ^要戴耳筒

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
毛記會直播四強及決賽....好過冇!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見住無線播番D隔晚波,冇眼睇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。