<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?
返回列表 回復 發帖
睇波不賭波, 實會訓著左/
; \- t: ^" {5 r  s8 f( r0 |8 ?) p$ L9 S. x0 w0 d) T, a0 [
睇波又賭波, 場場食白果!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 02:33:
6 W/ `; ~0 f# [+ o1 G& V7 T0 x7 X4 D! ]睇波邊按摩, 咁先樂趣多;; ?% \8 g; q. m. }9 L8 k: R; H
摷野兼揸波, 仲要推埋蘿;% s/ X, y0 w7 Y. }+ Q" s. f. D6 N
小注買多哥, 大注墨西哥;
. a0 z2 F, g' a# q; M' v7 e睇波不賭波? 睇黎把X麼?
( [% |! [& l7 |1 t, k& X
哈哈..再黎6 o8 Z: z  s  b  @1 c
賭波又按摩, 噴得特別多
7 M; w, g* z6 L- r睇波又賭波, 開心過阿哥
3 G, @4 [1 }( a- T# l% d睇波不賭波, 遲早死得籮
有好多人都係唔賭唔睇嫁!
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 13:36:
: M/ Z- X( R9 f+ H& [有好多人都係唔賭唔睇嫁!
# m5 C; D3 Y5 s8 ^
冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 01:43 PM:9 K% n0 X8 U  f5 p$ e  }& B& ^
& V9 t" ?- t( T2 |
冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
' I! m( t  y$ j) S
好多人唔賭唔睇嫁!
Originally posted by honey316518 at 2006-6-29 11:08 PM:
1 E5 S9 C% V# D4 w9 F( {# }睇波又賭波, 咁先樂趣多
. |' m* H/ O& P* _( V; s" Y: j1 \) P1 o2 N$ _* s5 u  O
睇波不賭波, 賽果算什麼
$ z- R, C% n! j1 J賽果真係不算什麼- {# n: m. I2 Y0 f1 G! }% W+ ?
我只睇過程
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 15:19:$ G0 m* L& q2 d4 a; ~, t) I

" s5 \$ M3 U" c- |3 k  Y- v好多人唔賭唔睇嫁!
' U2 ?4 V( j$ y) Z: s/ y2 ~7 r! ]. C喂, 我係認同你喎, 你乜春呀?
hk goverment also do something rubbish!!!!
% [; O% E0 A( y4 q( i. v
* E, R; H  e! h% Wteach bad people!

籮.................

睇波不賭波,射o野射咩左...............!!
% c) o. L  n* k# s/ S睇波又賭波,咁咪入左籮.................!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-29 10:48 PM:
9 M, `2 m! w8 z% }政府在世界盃期間的宣傳口號: 睇波...
9 f5 k$ q' T! y/ _" L
頂真句,good
9 @, V5 |, Q) T3 q/ `6 U1 j8 H) Z
: z0 d; B7 E& {1 y
  \1 |2 x: b  l8 S! O5 y政府係唔係自相矛盾呢
, e8 o- b, C  o一方面賭波合法
- u" @, H. N5 c5 R" C6 j; \7 I一方面又叫人地咩不賭樂趣多; R- |6 n5 t0 h% y  V
同求學不是求分數一樣0 y8 H' \* {: e1 S) r5 |4 `
8 P6 U. c- `) B7 f9 ~
[ Last edited by ronald001120 on 2006-6-30 at 07:17 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。