<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??
返回列表 回復 發帖

急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

好急呀,我住將軍澳,唔識去呀!!明天就要去喇!!!仲要一早就要出門,唔該幫幫忙!!!
我愛長澤
相信呢度幫到你
. V% O% g- w4 G# }http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:05 AM:
% n; y' f/ \( h( x相信呢度幫到你
6 y: R& d  Z3 F- @" Bhttp://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
' l5 q% v* {7 z# X# c" B2 M9 k( h
& M6 ]1 Y) ?  k7 z# y0 T
Load得好慢......
我愛長澤
Originally posted by cheery at 2006-7-16 12:08 AM:
/ f2 W) s% C4 H! p搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
4 i, I. f! l9 |
係咪要去長沙灣搭??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:10:  G" }. t1 i3 ~: ~, l. O
' f# k+ r( j+ T+ Q( U

" g  C! R$ ^% Z- ~% v8 kLoad得好慢......
. N- k2 V  w6 C, h
咁去apm門口搭62X啦
KIAN76: M9 Q6 R5 H& V* V* n2 }2 }5 {
坐地鐵去荃灣先啦
4 F- T; c* ?* H( H荃灣有唔少車去市中心
4 A0 V) ?: _. w" ^; P2 N. h% e仲有個巴士總站係mtr station附近2 t0 w. B# ^7 v! t, o# R0 \
自己查又得
' q* {8 I2 e2 O# x# ]唔識去到再問人又得
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:11 AM:
8 G( x9 A  X; k3 u4 w
% T2 N; D( z  ~& q( b" f咁去apm門口搭62X啦
7 L5 S8 b0 d% J2 v- u8 w/ C4 N# O, T1 ]/ p( k9 D! I# B5 ^
好呀,呢個近我呀!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:15:
2 N9 j* `1 C! `4 _9 f
! _2 O7 s% \4 F  s+ [1 K" j+ m9 @- J
好呀,呢個近我呀!!
( |& D0 h) x0 [# P' y9 H( z" M
應該最快添
Originally posted by Azuma at 2006-7-16 12:12 AM:
0 y  @0 b7 U5 T& c8 lKIAN76& I" B: t! x7 n1 X1 ^" j! t
坐地鐵去荃灣先啦; p2 d' H/ H$ I" A, m( x5 V
荃灣有唔少車去市中心2 g& w, _2 T  n* q' G7 L4 A" ~8 j
仲有個巴士總站係mtr station附近% j% p7 ~8 |1 M4 r# a) B  t
自己查又得+ x# n2 b* o# S" U! w& |1 G
唔識去到再問人又得
/ C8 o3 ~8 G% }; v

8 j/ X+ f) L' r- z等我計下去觀塘搭快定去荃灣搭快d先。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。