<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by opchk2003 at 2006-7-16 12:42 AM:
! [& |& H9 O7 |+ {1 `6 y去apm門口搭259D,星期日62X沒有。
" {: N0 h3 r4 Z0 ~: m. F3 V. U; ~7 H, u
哇!!咁大獲??259D又係乜黎??
我愛長澤
Originally posted by opchk2003 at 2006-7-16 00:42:
* Y0 f# A, l6 N+ H: ^去apm門口搭259D,星期日62X沒有。
  W5 X& v& t& j8 |係喎, 無左中間d時間o既  P0 H7 T0 R. ]4 r8 X6 _& {
6 D4 L$ j' v/ }; H
62X時間表 (由油塘出發) $ e) G6 V) p9 |1 ?
服務日期             服務時間         班次 (分鐘) ; p8 j  Z. E6 d- t9 [' L( m
星期一至星期六    06:15 - 09:15   15-20
8 o1 Z4 e9 J) s" Y5 f$ p* }0 ]                         16:45 - 21:00   10-20 $ j3 e* k/ F% f* X/ n+ j6 _0 j
星期日及公眾假期 06:15 - 08:35   20, u( ?3 o) ^4 Z4 a$ d# h5 y  u0 F
                         17:00 - 19:30   20-25
新屯門中心0 r: D) `  h$ e! T# S2 n

: S+ m/ s3 [6 y- f0 b屯門市中心6 v" Z# B& C$ a, m, X# n
' T# h5 y& ?( t# N3 `8 n1 b
係咪唔同架??
我愛長澤
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:48 AM:  ]# ]9 E1 [: t

+ G' m8 k; y" N/ B% N7 t: o0 R/ T係喎, 無左中間d時間o既$ d9 {/ L7 F7 I. H1 P% i8 C
: M( [: C/ i& K( ?: T2 ^
62...
" Y% W0 K  J: z( g" q+ k3 H下???8:35???我1:30先見客,Oh no!!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:50:
+ d& x; C* W! F: K! ~: V: e新屯門中心
& N, d* r5 O7 }) |/ U, ]. Y* t3 X" a  p. N' K
屯門市中心
1 Z% F2 B# O( R7 ~3 s$ X$ ]
) h, L2 K6 s5 b5 y係咪唔同架??
" I9 i& X' l2 z$ J: L唔同o架, 如果你聽朝遲過8:35搭,
5 x1 q. `5 ^! q" I6 i; T就直接去美乎搭52X or 60X,3 y  M/ e" B7 H5 Z
總站係屯門市中心...
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:56 AM:! q% l; ^! P. ~+ p
% w5 x8 C, p2 \7 d  S
唔同o架, 如果你聽朝遲過8:35搭,
8 {9 ^: ?! D5 n8 W就直接去美乎搭52X or 60X,6 W: H  i$ {+ n# W5 w' D; }
總站係屯門市中心...
3 o2 x# h8 z% \4 ^' C7 p. x( c
5 E2 ]; E/ |3 J" q! L好亂呀.......救命......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 01:04:
% Q! e+ J- y- g4 K* h3 r, A5 K: V1 c% O- X! t
' e/ W9 W8 Z: N- ~2 D3 u" E" s/ i
好亂呀.......救命......
8 M- f8 t4 b" |你條友仔, 點幾鐘又話一早,
3 r/ _$ V+ d+ z# E! \: ~
. F9 f! W8 ]5 c2 {" t2 A5 ]想一直去到總站就照上面去美孚搭啦, 去唔到唔好pm我啦
Originally posted by AWU at 2006-7-16 01:08 AM:% @4 @- {3 P3 @

" }% o7 W4 D" R0 E) N9 `4 z+ K) `你條友仔, 點幾鐘又話一早,
3 ?8 `( @' ~6 J' P( n! p6 O7 {3 U" M2 d6 N  M# [0 L. S! @
想一直去到總站就照上面去美孚搭啦, 去唔到唔好pm我啦
0 @  v5 z# m: k/ o2 ]$ D我住將軍澳,去屯門起碼個半鐘,去到又要搵銀行搵麥記,10點左右都要出定門口喇。仲唔算一早??但要我7點幾出門口又好似早過頭。
我愛長澤
去荃灣轉車最易~~
決定左喇,決定左搭52x、50x,直接在美孚地鐵站轉巴士到總站,預佢兩粒鐘車程。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。