<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??
返回列表 回復 發帖

急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

好急呀,我住將軍澳,唔識去呀!!明天就要去喇!!!仲要一早就要出門,唔該幫幫忙!!!
我愛長澤
相信呢度幫到你: ~  i# M$ J8 m7 {0 r
http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:05 AM:& a( N0 V2 j2 J: w' L/ M
相信呢度幫到你
4 Z1 [8 l* w" A9 z1 ~/ @! T$ r% Dhttp://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
: p6 N% X9 A! e7 o* z
. L7 n1 k" G) w# J7 NLoad得好慢......
我愛長澤
Originally posted by cheery at 2006-7-16 12:08 AM:
% m7 `1 f' O! ?- g1 e5 V搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
0 h$ d8 S6 m7 N& ?  O+ Z. f% D
係咪要去長沙灣搭??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:10:. O7 q8 T) v: t: {* ~$ r

7 {: H7 u1 `2 b. `7 R# S1 a
( j' M" j( T: Y' |Load得好慢......
  J+ B" d0 [/ j) V  a咁去apm門口搭62X啦
KIAN76
9 o5 p/ N! V% n, q6 w' {/ E坐地鐵去荃灣先啦7 X* v) q: {. s+ G+ `
荃灣有唔少車去市中心; K/ G7 W2 `& i2 O, d: d
仲有個巴士總站係mtr station附近% M. l4 j: `6 h& D" s: V- T
自己查又得- P- }5 F- T2 a! v& G
唔識去到再問人又得
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:11 AM:* a# ?4 d  I: P

* [& e9 p& S0 S) ^$ i8 c$ j3 \) ~咁去apm門口搭62X啦
* Y' f& |0 E( ?6 G$ t
+ ^. u' ?# Y# s
好呀,呢個近我呀!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:15:/ h& V! d9 x) a; A) e" [

- [& z( C$ h2 l) C$ G9 p" |- r8 l" I& I4 l! H4 k5 `# T- ~: G
好呀,呢個近我呀!!
! p  I, M7 {& t* u5 U應該最快添
Originally posted by Azuma at 2006-7-16 12:12 AM:2 A' T# ?' s  O1 U% ?! R" v
KIAN76
5 I4 x4 G7 O6 r4 U& W0 y坐地鐵去荃灣先啦" H5 O2 T. O) T
荃灣有唔少車去市中心4 b" B( Z3 F2 W  q
仲有個巴士總站係mtr station附近/ C0 M1 }4 |  _$ `7 {+ r" b
自己查又得
( {9 `, O0 z; Y# X唔識去到再問人又得
2 t3 u3 R5 L1 D- o' f" [+ H

* e; l0 f. f1 x6 ?3 M% Y等我計下去觀塘搭快定去荃灣搭快d先。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。