<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by opchk2003 at 2006-7-16 12:42 AM:1 e) D7 x; ]  e- m6 u% m
去apm門口搭259D,星期日62X沒有。
, L+ L& C, z% k& }# a5 h2 B, R  @* N; c' H. ^" r* I9 x
哇!!咁大獲??259D又係乜黎??
我愛長澤
Originally posted by opchk2003 at 2006-7-16 00:42:
# q3 \: ]1 T2 e! O& U去apm門口搭259D,星期日62X沒有。
9 l9 L, @# O( e. H8 u- Q係喎, 無左中間d時間o既
0 l0 T- s" y1 w- D8 n9 {- _5 J+ ^
62X時間表 (由油塘出發)
0 b% P5 I& f( G" @1 ]服務日期             服務時間         班次 (分鐘) : u* a! P2 I+ \- `( h1 a2 f& T6 B
星期一至星期六    06:15 - 09:15   15-20
" u, i* k0 X3 ^                         16:45 - 21:00   10-20 ( k# U# [: z  X, \. R3 X4 E
星期日及公眾假期 06:15 - 08:35   20$ _- B6 C& B. ]0 {" }$ l
                         17:00 - 19:30   20-25
新屯門中心
7 i$ I+ ^- T# L, C) X6 G
" g; u9 o2 W$ ?3 |5 P  q6 O; i5 R" `屯門市中心2 D( W; n  ?2 n) f( _0 ?
% T6 X/ z& {1 ^9 G
係咪唔同架??
我愛長澤
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:48 AM:
! o7 M# u' l. k4 p2 R3 P1 j# g* |& H
3 }8 R$ e( x$ A/ s% ~% E- k係喎, 無左中間d時間o既
6 g" Z, ~& j* O8 n3 L& D; i) @) R' G0 K; J
62...
4 L7 W1 V" m3 h. O7 B$ L下???8:35???我1:30先見客,Oh no!!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:50:
8 k: K$ z1 i- |3 D9 `& g新屯門中心
5 k3 p2 q% ]) z. B
( X0 {0 T, ]- ~7 r4 ~! w4 h屯門市中心; F* u2 [6 `* V8 g

! P7 S: E  u/ `; i$ b1 x+ Y; P6 G係咪唔同架??
5 M! q$ @8 g) C  y* Q唔同o架, 如果你聽朝遲過8:35搭,+ |2 {7 t( R/ b3 T' _8 [$ q
就直接去美乎搭52X or 60X,, v7 D2 o! ?; \/ x
總站係屯門市中心...
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:56 AM:
. }- w6 Y& ~& p# t7 I  q' m" Q2 J
& x1 a0 b7 ]. T( N唔同o架, 如果你聽朝遲過8:35搭,
0 @6 O" R! B; \就直接去美乎搭52X or 60X,
' C% _+ S5 s% M' G7 S& }5 H' w總站係屯門市中心...
& A) C& \5 J! P% k: H2 T# g' b6 F: {6 L/ |2 ^$ v1 `' U. C  M8 d
好亂呀.......救命......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 01:04:) V- x* T9 Q) P. \) o; I& \
) ?: k6 \5 E" B( l& u4 p$ l8 ]
( _: L4 n; ?$ M# d! P; l
好亂呀.......救命......
! ?. [& Z  Q+ [- {; A! Q
你條友仔, 點幾鐘又話一早,( R7 O1 [; d. D7 R% b' V

* [0 ~( \9 w& O6 \! E  }想一直去到總站就照上面去美孚搭啦, 去唔到唔好pm我啦
Originally posted by AWU at 2006-7-16 01:08 AM:0 m3 s& b6 S, z% O7 `7 {

; r7 w! t# F# U2 l' ^2 y你條友仔, 點幾鐘又話一早,
( c; Y* Q0 M( _; U+ E; ?( [8 g6 i4 m) {
想一直去到總站就照上面去美孚搭啦, 去唔到唔好pm我啦
0 z% n2 v; u) N: t
我住將軍澳,去屯門起碼個半鐘,去到又要搵銀行搵麥記,10點左右都要出定門口喇。仲唔算一早??但要我7點幾出門口又好似早過頭。
我愛長澤
去荃灣轉車最易~~
決定左喇,決定左搭52x、50x,直接在美孚地鐵站轉巴士到總站,預佢兩粒鐘車程。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。