<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹
返回列表 回復 發帖

NG

Originally posted by at 2006-7-18 23:56:  _6 z: o5 i$ b! p' s% M
唔顧人感受未必係蠢,可能佢比較涼薄- x. v! O( N5 {! C; n
佢鍾意8掛問問問,只係好奇,不過係咪唔識睇人面色,佢先知) N7 d/ k, @+ l7 l+ Y
你地本身關係有無問題?可能佢煩你/串你都係想人關心
0 H& c5 u3 d5 D) s

/ V+ T; C) s5 x1 {2 ?0 t- ~* O8 q唔識睇人面色已經死LA" n- m! w% l* y4 [
成年人黎KA LA
- s! O, t6 l( ~  v. q5 m: x7 l  u) f7 L我都唔知點同佢TALK
: ?8 A) @, o0 v' ]1 |( Z8 z8 w  l' E5 p, d
無錯,佢係極度強烈8掛症後群4 x# Z& ]1 e6 X
不過依D係女仔既天性; r4 I' W! \1 ~8 X+ U) t4 w$ c: \7 V
賤男無得理
' s% Z1 ]& M5 k! Q6 q3 f4 x+ y都驚佢BF會握佢,唔同佢結婚& p( Q9 {+ y$ {+ u+ A
' g# {! r5 L& O% S* Z# U, V" L( C( D( J/ x) b
快D同她條仔講 今年結婚系好年
# Y$ p% D: X+ M* N
# U: K+ G+ l3 \: B/ `7 f甘她米可以搬出去囉
3 x& w( l. p% R3 }2 Z8 m7 k
8 t: P" V# \) v9 L0 _  Q1 _0 g/ T條仔同得她甘耐 一定系真心架拉 唔使擔心
Originally posted by haman_tt at 2006-7-18 23:45:
) X+ z$ ]$ K& L7 Y6 B佢唔係13-4歲
& i, T$ Y# s9 u2 a0 d- ~係7-8歲
; v4 U# h- g. Q) F0 n1 p
/ Y4 L: d0 c9 F, p4 {. M得罪問句:"佢係唔係白痴GA?"
( B9 `- {0 B5 [8 p& P/ N
1 c; w2 I# I' ]7 O& }, K6 \' S& l; Y$ O- |' p* e
~

...

Originally posted by JerryLee at 2006-7-19 00:06:, d4 B  u5 s& d/ I4 m( ~' a1 b

2 a+ m4 }0 r, J0 s; O" ^0 X
7 U4 a- c5 `# W/ E% n: t快D同她條仔講 今年結婚系好年
- o% {( e* @% j7 F
% l2 J" G$ f- f( `2 X8 E甘她米可以搬出去囉
# `) h2 _% C% B4 I' z7 i4 I# K0 {+ G) Q, F# p
條仔同得她甘耐 一定系真心架拉 唔使擔心
5 v) J- {0 l' Q$ t( `& H& q
/ K7 E4 g8 {# y/ S6 K
你同我阿媽一樣,比你講中唒
$ L; A% O2 ]! ~5 v- x' L) }佢地兩個都話唔結婚,要同居3 U2 J& Z" w  I8 t6 c) e/ s8 x
重話唔生BB
  C- U: E0 X4 ^# X% d# E& e# `' F
佢地兩個都話唔結婚,要同居
8 D# S+ ]/ i5 ]
3 J: W$ i/ a6 o4 Y6 O# S! P+ {! _$ C; R* q8 d- v+ ]; d
甘唔系搬左出去咩?唔通幾日唔埋返來探(煩)你

好好笑咩?

Originally posted by kakeidevil at 2006-7-19 00:24:
! K( b4 ?5 d: a0 H
- B( T9 d1 o/ G3 p; d
# k  o* k8 d9 v  Q; v4 F! J* N5 d/ N( V* j) a
~
2 g6 Y6 ]. f& _' R! }: N7 d

/ T5 L, u) G2 T4 V; S  Y6 G頂你呀字都唔打

YES

Originally posted by JerryLee at 2006-7-19 00:27:
& K( `9 K4 V; c& d6 ~; f6 C6 b( W8 s! R' M" l8 z; G: t8 x
/ i- X" s! l. N7 u9 ]$ H
甘唔系搬左出去咩?唔通幾日唔埋返來探(煩)你
* }1 M: i% Q. y
% _( ^5 {5 V- z7 Y佢一星期有兩三日都係我依面+ S+ O4 {& C" n8 R/ \2 \, v, X9 d) T
相反佢BF就好醒目好世界仔$ a% U/ Y; O- B; d9 [, e' r
咁樣我先驚
有無逢星期幾過來- @, a1 M( J6 W8 }" \4 I, g+ Z
如果特定的& k% f1 v# g' \2 _2 i
避得就避拉
& q& z9 l1 c$ w) m6 f# i0 S; E4 ^8 r$ ^" H" y
我好好奇 她小時候系米都系甘' m  H" Y. `" s1 Z# I
你地點相處1 J- h0 ?# j8 j( w& A* l! e
我直覺覺得她系幾喜歡你的
/ o1 e, ]9 q3 ~不過唔知你好抗拒者
佢只係執著佢見過.知道既野..可能你試下再解釋得充分d囉
Originally posted by Lung~ at 2006-7-19 02:00 AM:7 q: n$ F" h* D3 o6 Y8 R  S, X
佢只係執著佢見過.知道既野..可能你試下再解釋得充分d囉
2 g( I! w9 V% Z5 E- {7 |
( N" }+ F- z, k8 E+ Y
佢似唔在意多D
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係我個妹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。