<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間
返回列表 回復 發帖

無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間

佢本來話 9pm - 10pm, 今晚無端端改左 8:30 - 9:30 !!
# c4 ]& V3 A1 v! I! H% P搞到我錄唔哂!! 錄得一半!
只可以話你唔好彩
Originally posted by hold_find at 2006-9-24 11:53 PM:
, [) k# F+ l5 ~  l* j7 z只可以話你唔好彩
4 r3 v3 E, w- h3 N# m( {6 O
% |2 E" [% j' R7 u: G( @1 v
+ x3 m# p% n% d; ^6 Y7 @# }我大安旨意, 諗住錄左, 咁就出左街, 本來可以在家看.....
BT ...... 我錄左
Originally posted by hold_find at 2006-9-24 11:53 PM:
  p' D: ^4 P: V只可以話你唔好彩
, P5 K) B2 q2 n9 ^2 ~
agree
Originally posted by nikeatmos at 2006-9-25 12:06 AM:7 O# D& E" f8 t$ s
BT ...... 我錄左
$ d3 Z* i; K8 s

" I' ~. k9 H! Y' {* K( ^4 w: C* T2 y! J2 L* v/ f# n3 E
我唔鐘意 BT 的, 我用 DVD 錄, 質素較高
Originally posted by bt-forum at 2006-9-24 11:46 PM:
$ F" {5 O' v+ `5 \佢本來話 9pm - 10pm, 今晚無端端改左 8:30 - 9:30 !!
( J- B& h) r" g9 @" b0 I  Z搞到我錄唔哂!! 錄得一半!
& s+ I' I& p+ K1 t3 `* F
) v7 C3 ^- e" v: S+ N8 F6 i下? 4 U$ D! t% V3 s# q" q: s* L0 f- U
我係幾日前(可能唔止幾日添)睇佢賣廣告已經講左係 8:30開始架喎!!
2 v: I( ~5 r) c可能賣廣告果d野你無留意到啦........
Originally posted by bt-forum at 2006-9-25 12:17 AM:
6 m3 u- W5 r! R3 W8 w- D% e# Q9 }0 }1 }- v
7 S, k/ f4 E& P: N  f$ m

i9 g0 G0 f5 ^6 q$ Z" d4 C我唔鐘意 BT 的, 我用 DVD 錄, 質素較高
0 o+ J! {( W1 a- p我都係,不過我有錄
Originally posted by hold_find at 2006-9-25 12:59 AM:: z2 U* ~2 N* m. E! X3 u( Z6 h
- r& Q* v* E* f: c( j* H, {1 E' z4 E
我都係,不過我有錄
. n: t5 [9 e# e* h) ^3 N$ [, V8 a" {" P

- W) s+ }/ S: X
$ v; a; s$ R# z# D4 @8 }頭果半個鐘精唔精彩?  有無 d 人物頭半個鐘有, 但後半個鐘無的? 因為我只錄得後果半個鐘!
Originally posted by bt-forum at  12:17 AM:
+ j( e' W6 I0 U, k/ w
$ f9 i( f2 i# _/ z& i2 d1 x7 O* A. E  x* A. {
+ y, U* F9 n% m) `- U2 h' K
我唔鐘意 BT 的, 我用 DVD 錄, 質素較高
! ]' e1 q" h- ^2 R' m, W: s: qnikeatmos 叫你個名bt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。