<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bt-forum at 2006-9-25 01:36 AM:  a# g  a6 e/ {
2 ^- N1 X1 I; H/ p& `4 k
4 C6 [* R3 l# H

( D! @( w! R+ a# N; f6 r頭果半個鐘精唔精彩?  有無 d 人物頭半個鐘有, 但後半個鐘無的? 因為我只錄得後果半個鐘!
% E- i3 ?7 ]7 {8 k
精彩架,掌門人得很好,你由邊度開始錄?一齊講"近似粗口",泰國人唱龍咁威,粥粉麫飯帶大玩,賽車都好精彩
$ N8 E' B) |5 M) q- n"人物頭半個鐘有, 但後半個鐘無"就冇
Originally posted by bt-forum at 2006-9-24 11:46 PM:
! K0 G4 v1 A: I4 S佢本來話 9pm - 10pm, 今晚無端端改左 8:30 - 9:30 !!
7 V( e/ T( P" {0 X' y( R搞到我錄唔哂!! 錄得一半!
6 \* P5 U# I; N8 @* G6 x* X0 A* a/ N) D3 H, V
賣左廣告好多次啦,
+ Q. e! b9 n% K3 e係你自己唔知ja wor
8 I$ W" }) l6 T" b( T+ V自己想睇都唔check清楚! i- G' S- J* g
8 N) M) ?5 f8 Z9 ~5 k# R$ C
無線一向都係咁仆街
Originally posted by Aivn at 2006-9-25 10:41 AM:: n7 Z2 D: z6 l* ]1 R

`) B$ O; A) S* g& E; I$ q% W$ d" h" J$ J" e- E) g% o: N. E
賣左廣告好多次啦,8 C2 Y) d2 R7 D" m# S) ?8 }8 B
係你自己唔知ja wor4 U% s) G6 j5 P
自己想睇都唔check清楚" l9 X* }' p) _- t# g( j; b5 s

% U) @+ G, J1 |' g0 H, X
- g& f9 @% B2 j9 [( [唔係喎,我都唔知,直到7點9左右先知...
好明顯好多人都無睇報紙
see the change at Sat AM, but forgot to record Ella
有幾何留意節目時間表,我都忘記看,出了街吧了。
宇宙海盜李素冰把心張你偷
洗唔洗用仆街呢個詞語?
Originally posted by queenly at  09:46 AM:
7 a7 n4 d( P% l0 d3 g洗唔洗用仆街呢個詞語?
" B5 F! _3 a% T+ Y  b( [6 p' w# [

) ?3 z' u" P3 U5 I; Z8 H& o  k/ a"正XX"有D似上一輩O既講法,而家D人通常都會用個"勁"字
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無線正仆街, 無端端改左美女廚房個時間

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。