<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖

大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

我而家返part time 聽電話
; \( w% O2 |' J& J時不時都會接到一d痴線佬/婆ge電話...
- w+ i4 S# u0 V佢地一d語無倫次...
& w! z+ I6 N7 K9 S% X6 G. h9 {一d傻得混循...(eg.話要約邊個邊個局長同佢見面ar..要x9邊個ar..咁...)
9 P$ o* a0 {6 y% K% W+ {一d...好似allan ho..我諗大家都知邊個..
! P/ W. A; y2 p2 l5 }& o" N1 C. W, q其實仲有個叫patrick wong...都係果類人...
2 Y& W- ~& D# }2 c, j  `呢2個都係好多call centre ge常客..) G" ^3 ?$ F) s. O
佢地又唔算係真傻...果隻...
' G; ]* B3 |3 K; P5 I$ F' y+ N只可以話係神經病果d...
& x/ _6 s, F5 b; ~7 P8 M唉...& h; q  u' P% f. q9 s
香港真係多d咁ge人...' V/ O. F2 z2 w
& ?7 X6 T! \" u/ Q4 a
7 `# b7 j7 l. v! A, y' Y
唔知巴打有冇試過相關ge經歷呢...??
3 K) H* ?6 w' Z. K7 Q) Q; ?/ @. U; w2 `
呢度只供分享,交流...4 `" U0 D0 T0 Q3 |" w) ^* [) M/ b
唔好同我講埋d...「你睇佢傻...佢睇你傻」之類與題目無關ge野...
. k9 |) P% h3 D9 z; F; I敬請合作!
其實我都係傻傻地嫁
5 Y, p! K' o( t* ^& z3 V你得閒都會見到我嫁
Originally posted by pigcat at 2006-10-25 03:02 AM:
2 ]4 M3 u/ h: _4 [大家最近有冇遇到d傻人ar...
) t2 a( @9 g+ F4 i/ J: h2 B9 rd228216 算唔算???; D) F& w6 w: `4 R8 C
8 e8 K- ~4 @8 j% R
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55:
0 x3 ^7 ^2 U  ?9 p6 X9 y; C  Y0 X* C: L7 \9 @
d228216 算唔算???7 @9 {+ \* l8 X; E: D

5 g* \$ q% l6 E4 [! C- @4 W
' @/ L: N* Z. h/ w
9 }9 g: \4 X8 L- v7 @+ [6 B; l: j+ T$ O9 x. Z3 b

N. [4 k' F) d7 r2 w你夠鐘食藥喇呀院友~
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55 AM:) s* P( e6 \9 [* d

2 K' s/ k) f- K7 Kd228216 算唔算???
" _( M% R4 G6 g2 Q- x* ~$ e1 d/ P
% p6 d" E1 m0 e& ?0 O, x4 U% g
夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-10-25 12:04 PM:
# a3 T5 p& E& [夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
1 i2 S! i! Q% ]1 x: t$ o邊個話你傻, 你請我食燒鵝!
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-25 03:05 AM:  X6 l, _3 t' Y/ a1 a9 a8 f
其實我都係傻傻地嫁
! D2 u' A- m4 c$ P/ j5 v你得閒都會見到我嫁
, o( R# A8 T/ O( U
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過,
- a- a6 b( c& Q+ E+ o9 m5 Z個公園好靜,無咩人。
5 B. {8 u5 p! I3 W2 r( X, j跟住有個中年阿伯走黎細細聲同我講"打劫!"- |, I9 t% s( K% c  {
我同佢講:咪玩啦~
+ I7 G! C; H3 D7 }. U佢就行開左...
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:3 a1 n1 U0 i+ T7 o0 D- K! V
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
) e2 a8 w% c6 M3 k佢.....on嫁!話打劫又唔夠膽!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。