<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:
! }: O3 w1 w* [( F3 G9 ~2 M  p有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
) M) V4 Z% ?) f5 m' Bhaha* u7 t$ V6 G' a+ h
可能佢真係想打你劫..
* q) s! v2 x5 ], d1 }' @/ G不過見你唔驚...所以唯有就此作罷
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 16:12:  x, n0 J3 n: m
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
- D/ H4 Y2 q1 L7 P+ E9 B, V$ u! g
# u6 X( B! _  T0 v! B+ f
哈哈.......x100
. l6 {* Z4 H3 E; o6 h咁攪笑
$ C% W$ j5 U  B+ f
/ q- \% p, e9 \; t7 |' E我都試過幾次4 k' M% Q1 y% p" i
有一次我番屋企$ `$ m, {- n/ u, N( m7 V
一路行一路"亨"歌仔2 A" O+ y, D8 f; u" x! h1 G7 h
突然有個女人係我身邊爆粗
5 V+ t2 v5 D! {7 d我好自然望一望佢
5 A, X( t% ?5 v& K( \" i佢對住我講:仆街,唱咩歌ar唱0 t( V$ _. T( c7 Z
我o咀望住佢
3 a/ O' U8 `: i! z% M3 Q佢又講:你呀仆街,0好再唱歌ar
好奇怪,我的人生中,
; a) ?4 J5 l8 \& h2 T7 Q有3次看著一個人由原來正常,, c+ k# l9 Y; H" e; `  u- s. v
忽然變成恩覺失調,
: Z2 g, _% s# H/ V' C8 Q兩個是我以前鄰居,# m4 L% \5 j: v5 z/ B- `
一個是我的以前同事,他更是我親自送到精神科醫院(工作時發作,其他同事即閃,tum左3個鍾頭至攪掂).3 i) Z1 t- R1 @9 d
我的最好朋友,他家中有兩個人恩覺失調...
, D: O1 v# j% C" [- r...夠唔夠,仲有...
我有次見到個傻婆,我望左佢一眼,佢指住我講粗口勁鬧
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:
8 b* q$ D2 _* ~好奇怪,我的人生中,
! P; l- g  q3 ~3 _% n. D1 _. E有3次看著一個人...
7 U$ m5 t6 U  K
佢地變成咁個原因都好唔同or..??
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:
% @* q5 U. A/ ?# i& k* {% b好奇怪,我的人生中,
# w8 I6 K" \0 S有3次看著一個人...
' X# q. x/ O0 M" |4 O3 Z8 }會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 12:32:. v0 N; o7 f) |' }, ~) ~
2 a/ |' ~; O1 K; Y( n+ w9 E: f7 ]
會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
: N# b3 K- G; S6 V! \
: G$ w% B9 p% L
我都有檢討自己架,
* Z# N# M/ C4 `& \5 K, W果次送人入院,- `$ p" L. _6 {# u2 l  N  f8 d8 d
醫生問佢嘅問題,
. t" Q: W: Z5 T: w9 L我都中好多下,* n# `+ C8 I+ S3 n; I
如果我答個醫生,7 e% [. @: l7 C. _
佢捉埋我入院都吾定.
Originally posted by pigcat at 2006-10-27 12:24:
% F2 K# N, }8 [$ C3 _( @+ C% V, S9 c6 d/ o8 k  L
佢地變成咁個原因都好唔同or..??
4 v, B9 J4 `; I/ l2 x  r4 H2 ~! z* P+ M
兩個鄰居係兩母子,5 L* q4 Z* l- s+ y' x  o' ^
佢地發作嘅時間相隔兩年,
% {! y: s6 b4 F應該同遺傳有關,
5 T: n* F0 z3 d3 V) s
& z$ e; c6 ~9 G. V7 X而個同事我同佢吾熟,9 w+ M$ Y1 e' U" \, x  v% _) Q' F$ R/ y
但佢家人同我講應該係佢母親比太大壓力,7 c7 K1 t! B) ?$ @+ j7 D/ g6 P
望子成龍...唉......
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:56 PM:
- }( x2 V$ c. c5 }  _; R6 c! @& }7 U8 ]0 U; m2 \* i
% Y3 d2 B7 \3 f: P( A
我都有檢討自己架,! t8 C3 L2 d" ^$ ?4 \) T% O
果次送人入院,
7 C. _1 l$ ~2 A$ }醫生問佢嘅問題,
" a( J/ C; Q, d% w: \# ?我都中好多下,2 }' _4 X5 Y% @9 k$ x7 Y
如果我答個醫生,4 @6 C' V9 D! X
佢捉埋我入院都吾定.
, r0 M8 D, P7 O0 b: k& R I'm Sure
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 13:07:
. [: k( G  f3 z
# i# w+ A4 S* c: s& ] I'm Sure
2 X3 _: E. S0 t4 U
5 U; R9 ], n- ?6 p- w* F7 H2 {
#@$$#%^$%^&@#!#$%$%@!@$#
* j- d* E# J7 x+ g
0 o' q! |2 @- `4 A0 x) x5 yagree
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。