<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖

大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

我而家返part time 聽電話
9 C9 C- i8 B$ I4 \. z/ U5 c6 `$ S時不時都會接到一d痴線佬/婆ge電話...  ~- G+ d6 P" T) x
佢地一d語無倫次...( ]9 k  Z4 Y  V8 K
一d傻得混循...(eg.話要約邊個邊個局長同佢見面ar..要x9邊個ar..咁...), E& q& d0 [2 g7 Q
一d...好似allan ho..我諗大家都知邊個..
4 k6 K- L% }1 u, n& X1 L- _其實仲有個叫patrick wong...都係果類人...
7 t6 h; N) G7 R; f呢2個都係好多call centre ge常客... S8 D: w! a9 ~  v* s9 @) H8 g
佢地又唔算係真傻...果隻...1 @8 H  O3 T4 E& P2 A' c
只可以話係神經病果d...
+ {0 P; s# G- E/ l唉...
* o5 H! B# j$ M$ {# H% b4 G香港真係多d咁ge人...$ c+ X1 I8 ^3 r, M

+ w* y& d' ]4 m8 y
6 i/ r: g0 t/ @6 {- K唔知巴打有冇試過相關ge經歷呢...??
3 z3 {/ \) G) j# z  @9 J- Q, J* C8 h: G! F, W) ^
呢度只供分享,交流...
8 A2 R; `0 R9 X2 f8 r! a唔好同我講埋d...「你睇佢傻...佢睇你傻」之類與題目無關ge野...
. R5 Y5 _2 l. d" \" W/ n8 g, u6 Q敬請合作!
其實我都係傻傻地嫁
' ~9 C: n8 Z/ u; v8 U你得閒都會見到我嫁
Originally posted by pigcat at 2006-10-25 03:02 AM:
! h& v" {1 D% j/ |! x  a* `大家最近有冇遇到d傻人ar...
) ]" i' E/ g* T, T) K, U
d228216 算唔算???/ o! |8 B0 S1 m7 ~6 G

2 I& a6 U+ q: H% \: \- |+ ]+ E! O
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55:
* h, o8 ?$ {4 c2 J* C' q6 M6 D
  m, F- }! K1 O9 H& s; Od228216 算唔算???
. E; q% _# C9 u7 Y8 `
' E& Y" m! S2 t5 V# C. x: @
4 W2 N# ^' Z1 m  B6 X
/ o. X( h7 D- I! i- l
6 s! Y' J% e2 g* p1 q/ t0 N

& K+ [: _6 t1 M! S: I: p! A你夠鐘食藥喇呀院友~
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55 AM:* M8 \9 @+ f# K+ e

# ?5 O: p4 f' P& }; J2 R! U# jd228216 算唔算???0 a  D8 [8 I' C$ d! c$ w

7 v' r6 w/ b9 U* E- k( z/ f5 j
4 O$ B* ]$ `% i
夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-10-25 12:04 PM:- U3 j1 w0 G: b$ R4 n1 a1 [
夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
9 h3 C3 ~- F. Y% w. ^9 }邊個話你傻, 你請我食燒鵝!
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-25 03:05 AM:
  `: K6 d2 i4 U3 m其實我都係傻傻地嫁0 L# P6 R# @* D$ `: t
你得閒都會見到我嫁
& \) R, [7 d( e) G
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過,- O" c, v+ }; W! s
個公園好靜,無咩人。
1 w8 ^, W3 ]) t3 v跟住有個中年阿伯走黎細細聲同我講"打劫!"3 s4 j" i# B& e
我同佢講:咪玩啦~
- q& H( q+ {* V- G7 Q, A佢就行開左...
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:
+ F5 M& b6 O: j0 a( x- D$ a: v& ]/ v有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
+ m2 a) f+ F, w! H$ A( D佢.....on嫁!話打劫又唔夠膽!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。