<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:* J9 x8 E1 v2 e/ s+ d
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
3 X9 z/ \/ ~% |, ]$ N: a9 W4 V
haha
! Y0 ^" S) h* r' u1 U+ u6 R可能佢真係想打你劫..
" q) }8 i, U  p) j7 g不過見你唔驚...所以唯有就此作罷
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 16:12:
3 [8 ^$ o5 M5 j5 `4 I; {" E有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
+ l+ a' m+ n2 ~+ Q' e% Q+ n" n% |2 J# m/ v- p6 p
哈哈.......x100$ r" F: Q) P: W6 B3 g' ^; v
咁攪笑# Z% h* j' N; O. D' j

' ^8 ?8 f8 @. O" P  u$ R+ K8 ?5 U我都試過幾次, _8 g: |/ B- y4 {: K8 Y
有一次我番屋企
% P# ~, E/ k2 H5 A% T. ]# `* h4 R一路行一路"亨"歌仔
1 |/ E, h: M- i* s* c突然有個女人係我身邊爆粗8 c% {' ^& O8 [  H" @4 k5 D) e0 J
我好自然望一望佢
% O& h1 m* d; n3 L佢對住我講:仆街,唱咩歌ar唱
; _5 _% A- m% N9 Z7 d6 O9 Y1 V我o咀望住佢
6 ~( d# X8 N- h' N/ n/ o/ \7 Q佢又講:你呀仆街,0好再唱歌ar
好奇怪,我的人生中,1 F, J5 ]( g3 _; {5 D, I4 `
有3次看著一個人由原來正常,' h) g' D7 ^' Q+ Y
忽然變成恩覺失調,/ c) j3 _7 \5 k9 V. w: |% t
兩個是我以前鄰居,
! k1 p+ u& R+ M- t# b一個是我的以前同事,他更是我親自送到精神科醫院(工作時發作,其他同事即閃,tum左3個鍾頭至攪掂).
/ k% H: c+ b# L& s% ^2 c我的最好朋友,他家中有兩個人恩覺失調...
! m' g1 z( v8 J...夠唔夠,仲有...
我有次見到個傻婆,我望左佢一眼,佢指住我講粗口勁鬧
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:
! m( x+ a  o9 f' J% l好奇怪,我的人生中,
$ Z0 p3 [7 ^, ]7 {有3次看著一個人...
- b. G0 v/ o9 X" V6 D+ t佢地變成咁個原因都好唔同or..??
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:
" z5 M$ G$ }. N- Z' _3 M3 g: Z好奇怪,我的人生中,
5 _- [% H' n; Z- h有3次看著一個人...
6 p- f3 r$ p: u. ^( w7 T會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 12:32:
; f! n& x& c% S8 h
2 I0 M$ E! F3 U* c) P+ J$ |會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
" Q+ w& s. z2 I0 X- T0 n+ @9 s, Y: c7 n3 u  e$ l
我都有檢討自己架,! d8 Q# U6 p  }0 f" Z) S
果次送人入院,$ |2 }4 i6 k* e( D9 e
醫生問佢嘅問題,
1 o( B* }0 r- b: p6 M我都中好多下,
" b3 x* ]- k9 a7 w如果我答個醫生,
& D  J5 Z: |. l  Z佢捉埋我入院都吾定.
Originally posted by pigcat at 2006-10-27 12:24:
  C" k2 l/ {* t2 ?
3 j3 V! A$ g1 m8 F# b# V) a佢地變成咁個原因都好唔同or..??
( f; e3 R1 @& f. O- D+ E3 @9 ^- }( `) F  S
兩個鄰居係兩母子,4 N0 j) O2 @% T
佢地發作嘅時間相隔兩年,
  t- b1 Z0 X3 K, O- @8 S應該同遺傳有關,1 v+ R$ i* ?! b5 A
4 p8 h# T# ~( y/ m. s
而個同事我同佢吾熟,
- F+ q3 e  \9 {; {3 H但佢家人同我講應該係佢母親比太大壓力,- \6 z* }8 F$ b9 W! }/ o3 R
望子成龍...唉......
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:56 PM:2 C, ?1 L0 ~- c* i7 V

" I& t) f0 d* Z4 u. w+ K1 }2 ]
3 u0 Q0 M5 m1 R! E6 Y3 B+ \我都有檢討自己架,
1 G" p$ y0 G; n6 B. o; {) K4 u. l果次送人入院,
2 o* Y0 ~) e8 R- Q0 A, d醫生問佢嘅問題,) u. K0 h% _/ N+ q! M: n
我都中好多下,  d5 D1 G% l6 n9 \
如果我答個醫生,
6 |7 @' ~2 @) Z5 e3 U佢捉埋我入院都吾定.
7 v5 H  [/ Q, V& Z/ H5 i+ o
I'm Sure
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 13:07:
$ g6 l. B! Y$ {
; i# y! A8 G7 f8 T+ J4 ~! t I'm Sure
5 U: K" \0 b8 U# u- j' D

: u" o7 @# R: D1 t( {* c#@$$#%^$%^&@#!#$%$%@!@$#  ~) ]" }/ s9 q; ^) S  p

5 ^6 w  b: d, ?8 y" H4 iagree
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。