<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-11-27 01:01 AM:, C2 G7 t+ O8 d5 ?
9 x: W8 g; ]$ e; X2 _
9 s( r$ g: ]* q8 P. W
而家中行終於似番d樣,不過太遲喇,下個月25號之後大家要小心,同埋大家一定要睇實隻匯豐,萬一匯豐重上152樓上的話,大家閃得就閃啦!!!
閃得就閃agree
Originally posted by Kian76 at 2006-11-27 01:01 AM:* W$ j% f" G0 K! L- W1 R

- q) x2 D! q& P5 y. P( B$ k. R* S7 B( A
而家中行終於似番d樣,不過太遲喇,下個月25號之後大家要小心,同埋大家一定要睇實隻匯豐,萬一匯豐重上152樓上的話,大家閃得就閃啦!!!
. U+ _9 _, ~$ ]

8 K8 u$ c7 V4 ?0 x/ T$ k" ~
Originally posted by magic at 2006-11-27 09:05 AM:
3 i0 J  |: ?5 U" z$ _閃得就閃agree
! k  _6 C' g! D: \3 Y% d& X7 D% S) A2 m1 j
今朝早放晒
打9肥堡 大聯盟
好走啦,黑色聖誕(並非所謂港男抗議)要來了.
Originally posted by guswan at 2006-11-28 11:14 PM:, B7 V* P- x+ U
好走啦,黑色聖誕(並非所謂港男抗議)要來了.
- q5 r* _  Q8 n: k

9 P* V4 f0 i/ {* ^走晒囉 ~~~
, U. X. U% o0 b( }$ }/ r) H
: k0 ?% ?: }- `6 _, d我估真係直正的跌市要開始啦
打9肥堡 大聯盟
2 R$ a- L) Q9 I: |
走唔切& q; S* f6 I: w5 Y' ~" m

6 C% o+ T. v4 n3 W唉~唔係你錢唔入你袋
Originally posted by 12d3 at 2006-11-29 12:14 PM:: ^: L4 ?# X; O
8 X7 N5 ]& v0 T( i5 Q' S
走唔切; O9 ^+ V$ Y6 W  k  |6 N5 d6 c
& ~4 C2 E( N; `' ^
唉~唔係你錢唔入你袋
, c6 T+ U6 |; d6 m( e

( j) w: R4 R1 m: C# m, ]今日升返(小心假像)喎 ...
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2006-11-29 06:44 PM:! F$ E( O, ^. I" v7 D% M$ f
4 o- K3 p: l: A7 f7 e* p( ^* t# ]

- y6 B! v- z1 G( d  F4 [今日升返(小心假像)喎 ...
6 o6 l8 ?4 X  x6 c& |
3 R# r( N" O5 `5 H4 U. T
唔怕,我中人壽、港交所仲末走,招商就一早走左喇,當時個市跌左200點倒。哈!1 A& m5 D) }7 v) F

$ h9 ?$ N) \! w4 c. o3 U0 E中人壽同港交所唔放長線對唔住自己,我不知幾想佢跌落去低d位,俾我有空間再入多十幾手入去,之前唔夠錢買,而家有錢喇,咁高又入唔倒,快d跌啦!!加油!!!我要入呀!!!哈哈!!( R1 Y) N) S3 |3 W, U: W

8 C$ _& p( u! T' E9 d8 V港交所就更加唔使擔心,年頭應該最少有個小洋春,但上唔上得番之前既高位就唔知,到時係第二個機會俾你考慮離場。(如果短線心態的話)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-11-29 11:23 PM:; ?( S/ b8 }, U; @5 F! r5 j

6 ~! g! A2 O8 U8 s" {5 u1 A唔怕,我中人壽、港交所仲末走,招商就一早走左喇,當時個市跌左200點倒。哈!
. N, O% E! l* C. `, n; a  K
) \' M8 F, D' f2 G1 }) i& F中人壽同港交所唔放長線對唔住自己,我不知幾想佢跌落去低d位,俾我有空間再入多十幾手入去,之前唔夠錢買,而家有錢喇,咁高又入唔倒,快d跌啦!!加油!!!我要入呀!!!哈哈!!
/ g% u( _. [6 j* Q2 L' i& Y3 Q9 d  q, Z4 T0 ^
港交所就更加唔使擔心,年頭應該最少有個小洋春,但上唔上得番之前既高位就唔知,到時係第二個機會俾你考慮離場。(如果短線心態的話)
( j5 E8 u5 Y5 a8 w6 ?" d0 F; C
2 M& ~; C6 ?. c# ?3 ?
雖然放晒 , 計數我仲蝕緊錢 ...
  a! ^/ a" _  t5 n3 L3 x* f0 ?5 p6 j5 C
我都想佢跌 ... 跌 跌 跌 4 y* {$ B! S% Z; a4 }

6 `0 o5 y& C: c& P低位先再入呀
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2006-12-4 01:03 AM:
/ P2 _1 _9 I6 `+ j. a( z6 _% E& f1 _5 A/ U, Z: N
# t( I9 w- ?% A  {/ Z+ v* O
雖然放晒 , 計數我仲蝕緊錢 ... 0 ?& I* S$ z3 }; X. ~" S
9 m$ C3 c: C( S$ O
我都想佢跌 ... 跌 跌 跌 " _3 G% X' Z- C, w0 S7 l4 g; `' Z. v0 H
! n) `2 Y3 x  C6 J% r
低位先再入呀
4 d) H2 r- r9 `/ E3 {/ M% J: m( u
4 S; C8 h, l2 q# L  M9 z4 O
我驚我在網上面講左既價位,會俾人睇晒,不過算啦,哈哈!!照講啦,哈哈!!
5 O2 R) D) q/ Y& m! t1 G9 `
5 m% _0 ]) s. r! W; t我自己睇18400第一個位,如果穿左就睇17600。大家可以參考下呢d位置入貨,其實個股市照計最少都會持續升到下年年頭左右,但短期內應該會再回多少少,到時堆招金、中訊通上市後,回升指日可待。
我愛長澤
中行和中石化己加入恆指,但唔見有太大突破。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。