<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???
返回列表 回復 發帖
好開心呀!!今晚渣金賺左3蚊金,640.7渣貨,644.2平倉,雖然而家仲上緊,不過唔緊要,三蚊金我做左5手,都賺左成萬幾蚊!!!哈哈!!!追番晒之前既損蝕兼賺凸,哈哈!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-4 01:27 AM:/ B4 v0 o: V  X* n2 N

# Q% P; U2 R! C9 E- S, q4 s& k& r" w" N, \& M# B  ]1 O
我驚我在網上面講左既價位,會俾人睇晒,不過算啦,哈哈!!照講啦,哈哈!!* {8 }) K* f, N* o! ?3 K

; b& {# D) B: b1 x我自己睇18400第一個位,如果穿左就睇17600。大家可以參考下呢d位置入貨,其實個股市照計最少都會持續升到下年年頭左右,但短期內應該會再回多少少,到時堆招金、中訊通上市後,回升指日可待。
, B. e8 \+ i# W: q" T$ W9 q8 R6 J' l2 f% C( H$ l! l9 j% H
. Z# [" F; {: W% x/ Z* J$ {) j" U
; A: Z/ b6 z8 D1 j( m  ]5 k
7 B) {1 z7 H) D0 P+ g/ ]  Z6 K+ g, P2 d- m1 D
呢排好次過山車 , 急升急跌 + ^! {; `6 Z$ {* c! u; g
: E  Y0 \+ j! B" W
Originally posted by Kian76 at 2006-12-4 11:06 PM:
1 m) x* t/ c/ J0 u7 u$ m( p( j% W中行和中石化己加入恆指,但唔見有太大突破。
; x5 \0 h+ e8 F# x! F, K

- ?4 e' b: b7 s3 `0 U升得急 , 跌得仲急 ... 比隻中行綁我半年 , 又唔係好價位放 ! [# q: R- X) B. t/ x% _
/ ?1 J2 N8 _0 a& q$ E3 c  A
Originally posted by Kian76 at 2006-12-5 12:22 AM:2 m  L  i( {( h% c2 Y( j
好開心呀!!今晚渣金賺左3蚊金,640.7渣貨,644.2平倉,雖然而家仲上緊,不過唔緊要,三蚊金我做左5手,都賺左成萬幾蚊!!!哈哈!!!追番晒之前既損蝕兼賺凸,哈哈!!!
/ `5 h# n( O8 @4 L& R+ s
. |5 |3 u. L$ s5 v+ [
恭喜 恭喜  
! O1 |( `# b0 C2 y  Y% w9 P
9 U* p# a$ O+ H# x我估金價仲有得上 , 當然冇今年3-5月咁波動
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2006-12-5 09:23 PM:: f3 r5 F- J2 x) N/ n1 k0 W

3 u5 f4 H' c9 H! G0 e* j# f
6 B/ }7 n: a, n  c% U6 e5 m呢排好次過山車 , 急升急跌 ...
* L9 D/ a+ @; u/ S. w/ R: A. t, }; p5 z9 P1 {1 a. s; {8 k" I' E
恆指仲做緊調整,而今晚我隻金都大起大落,640.8渣貨中伏,640.1止蝕左,之後好彩639.6再渣,而家升番晒上黎,諗住穿番642先走,渣到聽日。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-6 12:54 AM:
6 Y6 q* R# b6 s! w3 m4 r8 h: B! Z" e1 v2 z

! D& X' l& `) x$ q1 z. s% O恆指仲做緊調整,而今晚我隻金都大起大落,640.8渣貨中伏,640.1止蝕左,之後好彩639.6再渣,而家升番晒上黎,諗住穿番642先走,渣到聽日。
, F& R% g0 o# f, R( [* j
# k, _* w2 t. J今日隻 552(中國通信服務) ~~~ 勁升 , v5 \3 a& f& L! ^7 g& I! h
工作中(星期四巳知道,今早10:00-10:20係唔得閒) ... 冇時間入 ! l* v2 n6 T/ q+ f

. E. M, S0 b% O8 s0 G. z9 S星期四 ... 就有少少時間
, _, h$ H+ a' \& ?) L入 1888(建滔積層板) @ $8.89 , 4K 6 d; K: S9 C9 ~: U4 i! d8 V' M) F
今日 ... $9.4 , 4K 放晒 # e0 w1 q7 H" |8 W* {8 l
都有 約$1.6k(刪去手續費用) 左右利潤
打9肥堡 大聯盟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。