<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖

口臭仔

我地班有條友仔口臭$ Q4 Z6 u% C+ z) l4 S8 {
次次佢一講親野就有臭雞蛋既味  定係史味
  v( \7 U5 a- ]- u9 r- G所以全班都唔同佢行埋一齊; r0 U" x$ Z/ p. a" s+ E. r3 @# Z) c
大家有無遇到過咁既人呀??
2 n8 {) i- u! q1 E0 ]4 X, ~細佬都係第一次遇到咁既人3 F  ]4 a$ m5 F1 b
我唔係想得罪邊個) C' b9 `0 V+ g2 m1 Y6 d
講真     口臭真係會令到人緣減少   (專家講嫁)
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:08:
; x, n8 v# y( ~5 n我地班有條友仔口臭$ F3 g+ H7 l) _* I( ~2 L
次次佢一講親野...
+ _% W; Y5 _$ n5 B8 ]
EF大把人口臭, 有乜咁奇? (包括區區在下).........
咁咩臭都會趕客ga la!!' T) D7 e$ k/ k
口臭, 身臭, 臭狐, 腳臭, 下體臭...
5 B3 x  p/ e2 C  F( Z  G1 Q% Z0 b$ _  W# \) J" ?
邊有人鍾意臭先得架~
/ ?6 G* g0 W. t8 `# G3 ?# M
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:12:0 }$ \& E9 K5 Z7 V  W* m& @. Y, M! t

. }% ?7 V; ]: q6 K- ~EF大把人口臭, 有乜咁奇? (包括區區在下).........
6 Q1 ~' i. t' P7 }
9 v, O6 P5 |- d  l1 x
唔係果個既口臭啦   呵呵..............
9 e" y5 u6 L$ o/ i! q3 E; W- s哈哈    打狗棒唔會啦  呵呵   唔係點會咁多分呢????
! I( W4 N' J( O6 x0 Y分數就可以表達一切~^^
靚女下面臭呢??xdddd
Originally posted by Aivn at 2006-11-9 21:15:1 B( ]5 u2 q" j7 b
咁咩臭都會趕客ga la!!
4 J  J1 Q) ?" q* O, f: A% }" u口臭, 身臭, 臭狐, 腳臭, 下體臭...
1 ?8 o* V1 x) p7 r7 g! y2 M5 R8 A. c$ m
邊有人鍾意臭先得架~
( j! s; L! ?& l% r) n
) H7 E0 M! k  `2 ]6 a, r# _$ B3 _( W+ j: c9 y+ u
口臭唔係天生嫁
, k6 r6 j2 }! @6 \係自己唔識保養自己
  V9 D. i2 h1 M自己唔注意清潔而引起的
1 }0 I  z# e5 O6 p# p) T唔好賴阿媽生得咁
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 21:18:- p% V+ k8 T- X+ q  q
靚女下面臭呢??xdddd
* A- ~$ k3 E# j. V& F係你先想到
  f; v* g; [( C$ u5 w不過講反正題
$ V* C# l' c+ p* q你一見到佢  佢一講野你已經頂佢唔順  
: c; J- m- {) D0 J& h果種既感覺我都唔知點形容
0 u8 i7 Y( N0 D( @1 C4 R+ ?7 V& s  g) e6 l  X% H* s
靚女下面臭要你do野先知& L' ?. l' P/ }  M  S+ |4 \5 d* P! U
好過一見到面就想嘔嘛~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-9 21:17:5 [( M5 _% ?5 X! O! @1 \4 u" I
8 ~9 V# n9 ^" O4 K1 N% i3 k" O
: |; w7 D% z9 s9 W7 j
唔係果個既口臭啦   呵呵..............
* C, F5 k. _. Y0 U; R哈哈    打狗棒唔會啦  呵呵   唔係點會咁多分呢????' a; E! y5 g# V. M) v; E
分數就可以表達一切~^^
/ z* J  C+ O8 a( K# U4 z多分就唔口臭 ?
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 21:18:
5 S/ d" K" H4 P" T2 e靚女下面臭呢??xdddd
" A, ~! Y; ]. M2 e1 Z: r' r你舐過?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-9 21:22:
1 \$ t) c7 s* ]( q+ w# S# _
) Z  J' E9 y. K# U  d多分就唔口臭 ?
% W0 K  a% V5 K6 o  k板主覺得你講果d野係有建設性    佢先加分你
) r) S$ O8 E& T5 ^2 w: Z! I- i, l( n) @- [* g, S& k! E8 U
所以多分就唔口臭都可以咁講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。