<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-10 09:09 PM:5 Z! A3 \3 E! R" r

; O$ H7 A; U+ N" J0 a# X4 Q6 U+ B細佬仲想識女仔嫁~
# F) @8 e, r. \8 G3 X
Originally posted by iamkaka at 2006-11-9 09:18 PM:
& i2 S- H0 x  ?6 z' e靚女下面臭呢??xdddd
# ~( \# E0 q+ Q( q9 N% l* ]

9 r* [( _  @; t, w& E' H聽講舔完唔臭
我都口臭,要成日刷牙,食香口膠
5 J1 w& h' G: W( J刷牙大約只可有效4小時
9 l: c5 W+ U! ~0 ]  K5 w4 E: M3 h其實口臭主要係因為牙同腸有問題0 V% \8 N7 k' L/ R0 A0 x8 a5 O5 a) L
所以去洗牙,補下d壞牙就ok7 B, k& }# l/ f9 V, S- K# N$ K5 K# \
腸方面就睇醫生啦
' M- ?5 I7 R0 X; ^我無錢洗牙同補牙(因為真係好貴),所以多刷牙算了
果條友仔牙表面有黃色一層層既野嫁
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-11 09:07 PM:# w1 \7 P( V4 ~* f+ ?( ?
4 q7 c# s. u$ X4 C; |. [9 A+ }係牙黃定係無刷牙啊
Originally posted by kjkj at 2006-11-12 02:28:# o. F& P* F- @' D9 z
# E) R  k% u( Z7 z6 e
係牙黃定係無刷牙啊
) }/ D5 I2 Y3 l9 U% e- i6 `
唔知
+ r+ k# T7 _, _0 u1 H我都唔想講啦'1 u. \& m( R4 ]6 ^: R  M
再講我想嘔
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-11 09:07 PM:2 A$ ]5 D  K; F# T4 a& V
  M% G5 G, U; c. k* M* l  b
琺瑯質係黃黃地ga wor~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 口臭仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。