<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主
返回列表 回復 發帖

做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主
; o; _/ G! Q! z9 o6 }
! a9 O, M% ^3 {# M齊齊發馬主之一黃月成,經營建築生意,但經常遲出糧,連聖誕節前都無得出,最近仲係拍賣會買左隻160萬新馬 有錢買馬無錢出糧,唔好學人做馬主啦24* m1 c# C# N5 R( ^8 [, m0 X; e
栗色閹馬 9 I& ?% `. ~1 f% o4 [
愛爾蘭! Z9 g9 G+ Q1 L) }- e
Grand Lodge
3 [% f6 n# X6 ~. i Wannabe
, i0 o2 r* M$ N$ a  ^ (ShirleyHeights)
  O/ N0 O: m* o) ^) v" m WONG YUET SING
3 e1 Q( I2 g6 i: O3 W 黃月成               0 n, e# Y$ j$ T5 J  w. q
1,600,000! g. y: j: z' l0 t8 M0 v
206,053
( a+ ]8 P9 s! O 261,652
- T' N( z5 T5 l9 {, j' I; Y: x- \ 104,987" N3 z/ q2 j- Y5 @% Q, O* S. T
299,625
, N% q& s, r8 y5 y- K+ v- ^ 155,1898 o- q  [) e. P1 @8 Q
http://www.pcicbvsrs.com.hk/comp ... istrationNo=R000594
係咪你老細黎架 特登開個ac入黎唱佢
. Y5 Z. C, m3 k' M+ W) J
9 f& p) ^( h- b2 ]  V0 n$ i$ q) @垃圾馬主 ) H  D# `. U: F# Z" I
Beginner
: t/ M: l6 v1 `8 z3 Z# q, Y& `% I5 Z1 R9 @, W
狀態 在線    積分 1
$ v& s# D2 m0 Z# p- L7 M, u發帖 1
- n+ L- X9 i8 x* E3 }0 K0 C注冊 2006-12-28
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:02 PM:
: d3 p2 Z( u/ z' D& c3 p係咪你老細黎架 特登開個ac入黎唱佢. `7 l' C' @+ O( ]

; }9 ~8 ^4 k, V9 P6 R8 I9 T垃圾馬主
3 M9 V) i/ Z" ^) U- b. R9 YBeginner8 f2 x. C3 |0 w; t: I! j( B) _9 R
) A, v. S3 o: Z# R9 [5 p: z9 a
狀態 在線    積分 1
* \8 p, `2 @6 c4 O0 s發帖 1
% @# G2 n6 K/ t$ [, v+ r" S注冊 2006-12-28
1 K  c, t6 l/ l2 V, w% F5 r+ _/ `係我老細,我實話實說
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:05 PM:
* d# [4 K& f: I! K. [: [- S; \  J" y- v" h0 K- t
係我老細,我實話實說
...我老友現正同黃王郎打工,據說佢用細佬 黃x強 又係衰到死..弧9寒到死...我老友現又不能轉工...好慘......9 a3 w6 h3 C4 @2 k
D有$佬....好衰...
Originally posted by magic at 2006-12-29 01:17 PM:8 t! z8 w6 M; s: R6 n4 c6 y& i7 b
...我老友現正同黃王郎打工,據說佢用細佬 黃x強 又係衰到死..弧9寒到死...我老友現又不能轉工...好慘......$ k' N3 g7 S8 g0 B6 n8 I1 b! n
D有$佬....好衰...
" L3 l) s1 W: B& q% \3 W; S, R! ~. J咪係,有錢又唔出糧,一味拖
咁無良,咁不對
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:19 PM:8 [; S2 S! ~8 u+ |/ M- ?9 A- R
- o4 n' k7 o5 F- D1 {* j( U0 R0 v
咪係,有錢又唔出糧,一味拖
) @, m- _2 [/ J$ W$ k
% k5 Y; C0 K1 K; c! j
咁你有無去勞工署呀~
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:28 PM:3 ]( Q; ~. n% X0 v+ S
( x/ Q* X" D4 w" r6 J

- F0 ^- z0 t8 Q7 I, g9 i咁你有無去勞工署呀~
, I2 G9 ~2 t2 K( h去勞工署咪姐係搏炒,我想傅開去比人知呢個人幾衰
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:28 PM:! ?* o& F) g0 A" ]1 r

! h! M; m: k/ k: I1 p$ P5 u* e( o/ s
& i; ?( `. }. [1 {, l% ~; b咁你有無去勞工署呀~
. @# H$ P4 d  r  G; v$ c# I

! d$ T7 r6 u! U3 M佢仲做緊啵~去勞工處會唔會唔係咁好~"?
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:32 PM:8 G$ a1 L, K$ K- N

, {) o8 q' Y3 o' v0 h去勞工署咪姐係搏炒,我想傅開去比人知呢個人幾衰
6 i4 |* X  _( E( L5 [7 j" z4 E0 @" S1 t1 Z. e% D
佢仲幫隻馬改名叫齊齊發; q9 j2 S" Y/ H" z8 i
唔怪得隻馬搞到你咁火
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。