<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:37 PM:
! s- N6 ]  V& M8 D5 P
8 U9 C9 v9 O; D# e
. v2 [5 ~# ^& O- e& n佢仲幫隻馬改名叫齊齊發, P/ t8 @& Z% ^. G7 d% s
唔怪得隻馬搞到你咁火
% K6 y1 q+ c- {7 f
你又知
Originally posted by 垃圾馬主 at 2006-12-29 01:51 PM:
, J0 ~8 {% Q. `# A; S2 i* H
/ Q2 G) v$ Z" }' L' b' ^3 \  x你又知
4 a- {* g9 {2 `% F# G
# N7 y" [" R3 T, M$ l齊齊發馬主之一黃月成,經營建築生意....................! d: S; c# e/ K8 N0 j
% D9 i6 m) F0 G% b. F6 Q
你寫既
Originally posted by 王晶 at 2006-12-29 01:52 PM:; Z4 c0 u) @; u& G9 b& e" ~7 v" i4 Z
9 G) d& m  H) s
3 c8 ?5 j( I$ Z' k
齊齊發馬主之一黃月成,經營建築生意....................9 \) p  t, S: _! x5 R5 n' e
$ G; u# f+ N  h9 @
你寫既
, }2 w$ Q( u# V! |: t; v+ P係wo
想留住員工既方法係....拖佢份糧
' G0 |7 E6 E2 j$ X' d; Z告我...炒你....: j) m- W% A& b6 B" R
d人工...慢慢同你玩...冇一年半載都唔比返你
Originally posted by darkhunter at 2006-12-29 02:23 PM:
9 {* \- ^2 K% l3 x: c4 h想留住員工既方法係....拖佢份糧
/ o  R- d" E! m$ x5 P/ ?# i告我...炒你....5 D% T' }0 F, T
d人工...慢慢同你玩...冇一年半載都唔比返你
0 B' V; X6 J  D* z. d老千商人
你有種,隊佢出嚟! 呢d仆街老細係要"小", 你嘅行為直得鼓勵!!!!!
     如果你 fd  打月薪的  他老細又唔會遲過  15 日先出糧 就告唔到ga  wo    其實有好多工都系咁 遲1個月或 個半月 出     忍下la
leung
Originally posted by hoyiu at 2006-12-29 03:06 PM:. Z& {5 @; z+ B4 Z& d
     如果你 fd  打月薪的  他老細又唔會遲過  15 日先出糧 就告唔到ga  wo    其實有好多工都系咁 遲1個月或 個半月 出     忍下la
4 z- H! W. f: r1 y
係11月份糧,而家仲未出
Originally posted by cyc1 at 2006-12-29 03:03 PM:& I" m& z- y: A4 V1 v4 b0 x
你有種,隊佢出嚟! 呢d仆街老細係要"小", 你嘅行為直得鼓勵!!!!!
( H' V- f4 x5 [- S5 M, y1 Q
我無種仲要搵食嘛
Originally posted by hoyiu at 2006-12-29 03:06 PM:
; S" |4 {% q) }( N     如果你 fd  打月薪的  他老細又唔會遲過  15 日先出糧 就告唔到ga  wo    其實有好多工都系咁 遲1個月或 個半月 出     忍下la
- X# p" V- M. }+ F* V9 e
. G6 H' p1 I" t) ^, s: qho 多都遲1,2個月都唔出奇...
) q9 a: `. p. R8 x' ~( x- Q你係咁追佢至比半個月你...
0 j# n8 `$ p3 a2 o  A4 ~總之...工作又煩...連出糧都要煩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 做馬主做到咁就死啦,入尼睇下呢個馬主

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。