<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖

大家要人回定想要分

單選投票, 共有 0 人參與投票
41.67% (10)
58.33% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
我玩左呢度差唔多一年" a$ q" C, a$ E% H7 t
做左半年忍士    下半年多數係港男OR體育版吹水
& ~- I9 O3 v7 h2 a; \& l& M" m& c0 ?1 y5 A2 e
呢度係我去咁多個論壇    少數需要分數既論壇
0 H8 ^* f6 W& ^個人出貼想人回多D    分數都好重要' v  U$ D% ^: L
但我認為比人回下   答下人   吹下水比加左分但無人回更好) W: I) }  p5 }8 E, Q/ J7 A+ l1 ~: ?

0 k5 E, X9 k' t% n6 n8 T" I) G唔知大家點睇呢
夠分下載正野打jj最重要
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:6 E& p3 A7 {! n" ~: q2 O0 ]
夠分下載正野打jj最重要
* w  t2 H  n* Q, p# G
( o8 s& [6 |$ T# Q! {呢度吹水版黎架~衰仔
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:11:; b) Q& `  m$ K. S+ s  H
& z% Z, l' J: T+ }
5 V6 r4 r1 S+ Y) t7 V
呢度吹水版黎架~衰仔
0 {, \: Z. ]' [, I& X, \
  r" H4 o4 ^! {; [" s+ j* h$ t我都係講事實姐
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:
' {/ `7 v: f4 }5 t9 b0 s6 w( p5 R夠分下載正野打jj最重要
4 B) s  W) R' e! |6 [2 D- a& {) I
你講得岩既
. |: v+ k# @7 V6 U  o呢度真係要好多分先睇到好多野
: f$ I  n7 I9 Z5 G+ R好多都要600以上
Originally posted by tree728 at 2007-1-21 20:16:
8 O. i3 \; l  L5 o0 x' k* J; ]1 N7 r# B& s/ k
你講得岩既
1 e" S- [7 p( r, _  [7 `呢度真係要好多分先睇到好多野8 A* N1 U" Q5 y
好多都要600以上
, y- {. C' E, @3 f. F

2 H0 j" T) g: k! n5 ^4 C7 D1個月前的改左做100分喇...
; r1 f& y4 j/ @7 V1 l其實宜家易拿分好多,努力吧
d人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
Originally posted by 阿感 at 2007-1-21 20:22:+ M# U( a8 O- R5 j6 W( V1 G: [1 x; j" w
d人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
! {0 i; [! ?0 H% U/ R5 e! O# ~7 V3 V% [" [( |" O% _
咁我想問,點先至唔係廢話?
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 08:13 PM:
! Q; ], L% A- w* s: F: V* h& C  K: J& ^9 |. o+ ~0 s4 S
我都係講事實姐
& q. Y8 l/ V  {8 O7 h

t( @/ Z3 P, V# \打咁多冇益架1 {6 `; F% A5 r, p" [+ F  H
識返d囡囡好過啦
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:32:# Y0 O0 {4 _( l$ c/ t5 [
- d; u6 W9 c# G4 J' t

# m4 h9 X, J5 m4 Z+ X1 K( }打咁多冇益架' Y" z5 X7 V9 G2 U& J
識返d囡囡好過啦
  B, \; ~( D0 }9 h
+ p( Z; [8 K' F3 e2 ~9 B/ T. J6 l; D# ?我又無話我有打
/ {5 E3 R% j& u5 h* Z" E# ]2 B/ X- S9 j0 G' @6 ^
至於識囡這個問題...再過一,兩年也未遲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。