<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖
本人想人地回 d post 0 `$ m9 F8 s4 y; ]# ]! s" ~  J
沒人回的post為什麼要貼?
* k& D# |9 c# B- D來這裡也是想同人分享東西
For me, getting response is more fun than getting the points.
分數?唔志在
4 n" N3 `3 x; c5 K. a. s5 N最重要是玩得開心,認識自己角色,別苦苦追求分數
EF小人物

我都係中意係呢度吹水多D
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-1-22 07:25 PM:
& z! R: ?( X3 {. V. @3 K分數?唔志在+ I. h3 d4 S  E0 U9 L
最重要是玩得開心,認識自己角色,別苦苦追求分數
; Y  U, e1 i% f& ?$ f! V( y呢番話你講好似冇咩說服力(講笑)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:2 \; [1 a# H# o/ [: d3 a
夠分下載正野打jj最重要
+ i- J1 j% m' `; r0 ?7 p. ^
你都幾直接喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-22 19:53:1 ]: }! s" \! j2 b
4 n. z) f! d( x
你都幾直接喎
& _$ I1 q$ F( q# X
- H6 t! t: ?# J  ^5 j
我慣左ma
Originally posted by 155220 at 2007-1-22 08:11 PM:) t* D& ^' h3 ]. z& r
- _/ j1 b7 L+ d8 @5 M
, N; z6 ]' M) V0 |3 q
我慣左ma
; k/ m' c, A' w+ o# c2 E2 l( y
其實我咁耐以黎都係下載咗好少野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-22 20:25:
% }, O5 k% b  s4 }9 t- K% r( F' N: M/ z( l0 Q
其實我咁耐以黎都係下載咗好少野
$ X6 O. A$ Y  [% S" d
" v" e- j& B9 F2 C我知,我下載的就多了
" J& u7 Y3 W2 _) w. O4 x; Z# H( C2 [- U, {& B5 ^2 U  m
今個月---四百多Mb9 y9 z6 K. U1 m5 e
而你,1Mb也沒有
Originally posted by 155220 at 2007-1-22 08:29 PM:$ t, N- d; x( o( x3 I
0 m3 l+ S. v- {4 I6 J

8 s# H* D" M9 U9 w0 V4 T( B1 _我知,我下載的就多了& D0 c) D  I4 ~& v, h
  _, I3 t! t+ Z
今個月---四百多Mb. a+ k8 E7 U& G' {) `
而你,1Mb也沒有
% B1 E; g/ a; A$ q我都唔中意下載
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。