<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺D人有亂發貼既問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2007-1-28 11:05:- G+ i$ c8 o9 _+ r

! f' E) x% A6 S3 Q1 g4 }
* i" C7 N, c) |3 j  Q. Uaio版主已經捉左唔少人了,但仍有不少版友做出如此的行為,令人髮指!
  }) l  |1 _6 E& V0 B何止aio
EF小人物

講真,依家D人為了分係咁呃post,
6 S) N( a& k0 u/ B好似笑話區同靈異區咁,D人當果度係呃分勝地,
0 ]) F% q. d2 ?我覺得應該嚴懲果D人,
8 W9 Y7 K; K" v: v* B係其他區有人會打D九五搭八既野呃post,( q+ _5 u4 E- z0 U
又好似旅遊區咁,有人將一D旅遊資料,分成十幾次回,
' o* _2 o8 F0 S# g  R. F4 x$ i咁樣呃分都得!
4 Q: z0 t8 y% q& P2 X, T% Q我見之前有人係笑話區呃咗幾日post,先有板主去處理,9 [; z$ @+ g  Z6 s
笑話區同靈異區好似冇咩板主理,  A1 M0 E) o6 e) l, [, W
希望板主正視呢D問題
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-28 12:08:5 y) X! G% Q2 {9 d
講真,依家D人為了分係咁呃post,7 E8 p" y6 n; t% a3 o# Z
好似...
0 K! M4 f8 C) v唔好人身攻擊
EF小人物

Originally posted by tree728 at 2007-1-27 01:47 PM:
7 o+ a4 K2 i& H# _! s- Z4 \6 B* \0 ~& r# }; c+ P* v
加分改唔改無咩問題既3 J  W$ r4 r4 i! d& p
我覺得而家...
& x! u6 Y- d4 ~
2 ^2 p: X, I0 v8 I* t( s
只想說一點
$ S9 D) n) j1 c! A5 G6 D- ?有時候,你在Post中加埋自己D意見參與討論
% D4 U% Y- w% r1 w: p未見得就會被版主加分哦
5 z4 a- N- y: Z7 `, \時間久了會打擊會員的積極性啦
4 W$ ?# p8 Z8 o  h6 @" p/ F8 k
. Y$ }5 y. F. J" E5 V好多人來EF都是爲了DL圖 但對于好多非本港會員來說,都需要600分的積分...于是就顯得積分好重要拉,不過我又明白國際頻寬的確好貴。有D自相矛盾,但常常又是好無奈的事情..
1 u3 d' g; v$ o$ v0 x3 x- Q8 O! B3 \/ d
至于自律問題,主要還是在個人自身啦
# l& F" n6 Z6 D總之希望大家還是自己注意一點啦
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:36:% }$ g$ x! j) _& l' P; _. I
2 t$ _, u& u; z3 E/ |) Y# }
用字有些問題
, Q8 |4 i' P" s' x% P- _
  g) |8 R) z& D0 J  v  e4 O
好少有人會理會好一點嗎?
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:38:8 r& D5 n2 f1 C
7 Y* A4 @/ [( g2 a
呃第一次-警告
% T/ }- \# K+ \8 e: e呃第二次-扣分
! {& ?# o7 ^5 ?) L& n, \4 _呃第四次-禁止訪問
; e+ C# h+ C4 w8 A
2 g  o! |8 d+ ?" ?8 i. g, l+ y
宜家呃一次已經扣分了。
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:39:: e$ Z/ u7 z( j3 K
7 ?, j% d! n$ [& W6 f7 ]$ V
何止aio
' I9 \  `0 F; Y" G9 `
6 _3 z, y( s, W4 T7 K( y2 ?4 o
但其他地方好少捉到人呢。
Originally posted by wer at 2007-1-28 10:03 AM:" W/ k: b0 X1 k& H* [
我只知道有一批人狂在笑話區及靈異區洗板.我唔係好明點解板主唔扣分
$ n1 _! G9 N4 S6 o/ A" D" E其實版主捉到幾多啊?
5 V6 }$ h8 `) A: E太多人亂發貼啦. _6 t$ K4 f6 k7 ?- Y/ M8 V3 J. ~
仲有D人走D灰色地帶! \- m7 p, P% v/ f3 e4 z, `
呢度貼五篇個度貼五篇
! B, b; W: m! G咁你叫D版主點做啊?% G; e6 Q+ k, h2 ?7 D. ?

2 Q6 {$ @& _0 q1 S唔係幫曬D版主7 a, C  h/ s6 ~- P; i) b2 |
係呢兩個版既版主都做得唔係咁夠5 c9 t' p# ^' @4 g5 U* `
難聽D講句   真係理都唔理下
$ I6 n0 E8 e& m' G我見到警告都無句
Originally posted by hubingandtvb at 2007-1-28 01:21 PM:+ U" O2 v6 Y( l8 ]2 r* z% [, ^
  M) M1 |5 J" U/ A  w, x- U

' y' `9 k1 D2 |2 w7 C4 ]1 g6 g只想說一點- ^. k0 p6 Y4 G# e2 u" z! V' Q6 k" n
有時候,你在Post中...
( G  b4 f8 A" N. I
只想說一點1 Q2 y1 t5 h8 H; c1 u
有時候,你在Post中加埋自己D意見參與討論
; q$ j' b* \& K) u; I# J. r未見得就會被版主加分哦
9 ~2 Y5 T5 [( ^$ r& ?8 E6 f時間久了會打擊會員的積極性啦
3 R9 \' l( q% r; I( S--------------------------------------------( p/ o3 p+ ^6 _4 @' R; W# @9 e$ c; C! Z
我唔係咁同意
" D2 U5 O" t8 r' A打個比喻    你認為岩既野人地可能認為錯+ p; F: N0 X  `7 n
所以   版主都未必認同你既意見
  {! S% ^, T7 A, b' y& d1 s4 `而一個版最少都有兩個版主啦) {; `5 X: S0 w: J/ P) C1 I, [
呢講多D    梗有一個認同你    加你分既3 V$ c' \' S3 D0 E" b
=============================# b+ d1 y5 L2 M& M0 `
好多人來EF都是爲了DL圖 但對于好多非本港會員來說,都需要600分的積分...于是就顯得積分好重要拉,不過我又明白國際頻寬的確好貴。有D自相矛盾,但常常又是好無奈的事情..
! ?' i0 [, v% {/ A---------------------------------------------! w' v* A! n/ m# d7 l3 J
我同意既    呢個我都唔識點答你6 {$ I; r" a- e: @- i# e/ R
但講多D既話   梗有加分既機會既
% O1 Y4 {# t/ `$ `9 R5 S" w但係有一點     
( R# e* d3 ~6 \9 W4 H- Y出一個好既貼比出十個唔好既貼更易拎分  r# r: a* J7 ?7 a, X
不是嗎?
- s( r# `6 T) n& r3 K: B6 i: C) ~7 Q8 g' {, R; f& h! ]
大家可能以為我擦D版主鞋   等可以加多D分7 l6 y: D$ V8 r5 Q0 g
但係我想講    我得個百幾分   其實夠用啦
( H8 Y& R& k) s, b' V: O% E真係高不成低不就  到6百都有排
! o: i  {3 A  e$ a% a- O: g我只係想呢度多D相比我睇下姐
9 D6 y/ N! x5 e總比一上到呢就見到個最新發表度成版7-8成係轉貼XXXXX好( ]6 U$ c& T4 E* z. e
大家上黎既目的唔係咁咩?    問心啦) }) c& Q! N1 A+ ]+ {! ?
我死都唔信大家一上黎想最新發表無相無片睇
Originally posted by tree728 at 2007-1-28 13:30:* v$ t5 S5 K7 Q

$ |9 D/ a& i3 s4 Q7 V0 S, v) N其實版主捉到幾多啊?
; M7 @: i1 G, [/ ~  s" H7 Z太多人亂發貼...
8 I8 I4 k8 c- l
. ]# `' z) R1 i$ t* S/ D版主唔出警告,我地自己出住先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺D人有亂發貼既問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。