<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺D人有亂發貼既問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2007-1-28 11:05:" K! N* {2 T# S% j. n5 s
  Q! e; v4 z2 g

# c" D/ [% F- H" P4 p! e7 laio版主已經捉左唔少人了,但仍有不少版友做出如此的行為,令人髮指!
, B, `% x# F. e% m何止aio
EF小人物

講真,依家D人為了分係咁呃post,
5 d6 W9 A' y, [5 s! s0 x* I  Y好似笑話區同靈異區咁,D人當果度係呃分勝地,) s3 W/ G, U) P' Q, I4 }5 b
我覺得應該嚴懲果D人,. x) Z, b4 V7 V% h3 p8 F
係其他區有人會打D九五搭八既野呃post,: p' u) P0 a! @5 T% `& w8 m
又好似旅遊區咁,有人將一D旅遊資料,分成十幾次回," r( ]& E" K$ ?9 }
咁樣呃分都得!
! j; O+ M0 e6 T: {7 Y我見之前有人係笑話區呃咗幾日post,先有板主去處理,% d9 z9 ]5 N8 h8 ~' j: B# K
笑話區同靈異區好似冇咩板主理,4 o* H/ a4 O+ P/ r
希望板主正視呢D問題
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-28 12:08:
- V# r( u. B. b8 x" F5 |講真,依家D人為了分係咁呃post,6 B( B. R6 Z. |+ w8 W1 ^
好似...
0 D  g8 N8 a* t. s" B( p- Y唔好人身攻擊
EF小人物

Originally posted by tree728 at 2007-1-27 01:47 PM:- Q! e, }9 O7 t3 y9 F
- D0 O1 I! F: k, |8 n
加分改唔改無咩問題既: Y0 {" U9 v. V+ ~: b: \  z9 Y6 c
我覺得而家...
& ]. x) Q3 E) g( [( V; m7 z

' L! ^' k* X1 ?  a0 X: f4 `只想說一點! u/ T. B2 Y7 A% u+ C
有時候,你在Post中加埋自己D意見參與討論: t: S- n: s7 h$ S1 B6 Y
未見得就會被版主加分哦
! }. A4 Y, S- n) u, V時間久了會打擊會員的積極性啦
( l& w( t9 |; l+ |% U" k7 y& A
4 w2 U, ]& `" |& n好多人來EF都是爲了DL圖 但對于好多非本港會員來說,都需要600分的積分...于是就顯得積分好重要拉,不過我又明白國際頻寬的確好貴。有D自相矛盾,但常常又是好無奈的事情..
5 d* m5 r' f  `3 r+ i# R$ O6 Q! T3 }% n5 Q  U) \
至于自律問題,主要還是在個人自身啦4 u& V' l+ I6 `: K
總之希望大家還是自己注意一點啦
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:36:0 s7 `. c4 W) }5 O& j% e: r
, w9 F" {2 `) h
用字有些問題
; |  \3 {3 r! B" G
) ~/ K( j. k9 ?! G; `1 x
好少有人會理會好一點嗎?
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:38:  R, h& n0 G7 @/ r

& F! N# \; D! w; }" k呃第一次-警告
4 Y+ f% x) b) i% l* b. S. W呃第二次-扣分
# X1 G7 B/ b- U2 f: Q7 D呃第四次-禁止訪問
/ e9 ~: G8 h; p4 \: S- v& ?$ a
  A4 s' x( k* j5 f
宜家呃一次已經扣分了。
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:39:  v/ J( p. H7 _- t
( ^7 l: {- M/ u. C3 `, w' |" W
何止aio
# x* X. o8 b+ P! B  W

3 n3 d; _, t9 R2 O" _但其他地方好少捉到人呢。
Originally posted by wer at 2007-1-28 10:03 AM:* D2 H9 u6 G5 j( V
我只知道有一批人狂在笑話區及靈異區洗板.我唔係好明點解板主唔扣分
# K& h; U; W( d& M& L" e2 y' z7 x其實版主捉到幾多啊?
+ ~4 J- f" w$ `' \太多人亂發貼啦# X# Y- L: m4 C6 T& R
仲有D人走D灰色地帶
4 q4 D$ m: ?- x% y1 i呢度貼五篇個度貼五篇- m' Q5 C+ P( u7 e, l
咁你叫D版主點做啊?0 O% A' U3 q3 G7 |5 Z
) g6 @+ H% w! Y- ]8 l
唔係幫曬D版主: f9 J" w) p8 D, N' c( j- h. G
係呢兩個版既版主都做得唔係咁夠1 w8 i' b( i$ _( J' ~
難聽D講句   真係理都唔理下
) L6 M3 j' n9 Y$ ]1 T4 j我見到警告都無句
Originally posted by hubingandtvb at 2007-1-28 01:21 PM:" T0 N9 s3 J8 Y7 u2 \% w
/ b) W& l4 \5 q; c8 F
5 O! o9 H' w9 Y/ b
只想說一點
6 ?! H2 V: {8 y5 M! @) }有時候,你在Post中...
8 s6 V* S3 B+ n只想說一點  x. Z- u; Z4 H! X- [' B: N# f7 R3 r
有時候,你在Post中加埋自己D意見參與討論
4 q9 [7 q) V$ x+ j未見得就會被版主加分哦( N! O/ G3 f. W6 |( Z
時間久了會打擊會員的積極性啦9 p  J% D  |/ n# k5 w7 W
--------------------------------------------6 `# H# Y5 W. }. }5 W" z
我唔係咁同意
4 [! K* _8 y" _; P( Z打個比喻    你認為岩既野人地可能認為錯
, t- M: f5 h! {4 [所以   版主都未必認同你既意見
# i6 [; n( b0 u8 ^而一個版最少都有兩個版主啦: p, K0 k- m; C" |/ n
呢講多D    梗有一個認同你    加你分既( S( e" Y/ v, V$ {2 q8 y) u
=============================
# R. a' I8 D6 |, w4 d好多人來EF都是爲了DL圖 但對于好多非本港會員來說,都需要600分的積分...于是就顯得積分好重要拉,不過我又明白國際頻寬的確好貴。有D自相矛盾,但常常又是好無奈的事情..
4 P# ]; }$ y  ^% f, k; u, F---------------------------------------------
/ C% E7 }6 S$ \8 [& a% y我同意既    呢個我都唔識點答你
/ r9 o. e* O5 u4 T4 J& K$ W但講多D既話   梗有加分既機會既
; l7 v' ~; K8 H但係有一點     " R. Q( U/ s5 A/ Q# L
出一個好既貼比出十個唔好既貼更易拎分/ T# ?0 V! y' o- F+ C6 d
不是嗎?9 l, K5 h3 h/ H3 T) d
' L3 C/ T$ [" T+ ]* K- }" i2 w
大家可能以為我擦D版主鞋   等可以加多D分
, ~7 `% J( `# ?, H+ D# J但係我想講    我得個百幾分   其實夠用啦
1 {; ?9 ^8 Z, g! g真係高不成低不就  到6百都有排( y8 s  Q4 r, T1 h, b& [) I) C
我只係想呢度多D相比我睇下姐
! f% |* @% L' q0 N( a7 b# ]: p' a總比一上到呢就見到個最新發表度成版7-8成係轉貼XXXXX好7 f' o. x  ?- f# b8 ~7 `
大家上黎既目的唔係咁咩?    問心啦
4 G2 j+ l( D. T$ c: T我死都唔信大家一上黎想最新發表無相無片睇
Originally posted by tree728 at 2007-1-28 13:30:# ~  y3 k9 @0 Q7 q+ ]

- M# R% q6 F. r* N- N, n2 N  ^其實版主捉到幾多啊?
' i( I% P; H& U" K. e* D4 a太多人亂發貼...
3 r# |9 h! x8 P# D4 @
2 \+ j& i- c! {9 [, ?版主唔出警告,我地自己出住先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺D人有亂發貼既問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。