<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2007-2-3 22:28:! q) S, P- g2 y: x

: D7 [  H- O4 r6 y2 Y) q你好衰呀
  @9 x, r* M% v$ i! @
, A* W, L9 \1 O& H* _
有幾衰???
Originally posted by 155220 at 2007-2-3 22:32:
5 R8 t% l4 a( t
1 W+ t& }# h7 k1 G! ~: Z: [; ^- I7 g8 o3 b5 n  D- d3 X
有幾衰???
4 @3 V3 r" t) L$ ^: O( s; D& s你自已知啦
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-2-3 22:27:
# Z" i( ]# o9 O, e7 G
3 f1 a% S# S+ a唔妥我啊?
6 z$ W# |  X- c+ l
我知你online,出來啦
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-2-3 22:38:7 p( g" ]: U: \  }' p
6 G8 i1 C# {( }* h) c) M. q
你自已知啦
, r3 R% H% a% [# G& w8 P* b3 [7 q7 Q7 ^% W2 T1 o% l
駛唔駛搵番條link俾你睇?
嘩~~d題目多左少少喎~~0 \9 m! A% c- g+ ^" h  P+ u+ l! W
不過都幫你做左啦^^
Originally posted by 你話呢 at 2007-2-4 10:23:
0 R. B' y% x8 ^/ u嘩~~d題目多左少少喎~~
) t0 T  k! g9 d) W0 k不過都幫你做左啦^^
: u  N2 F9 O5 d; v) u1 M( D' H- O1 ?
7 e- u) z& v0 |0 }! G. D+ d! t% w
我再次感謝幫了我的巴打
Originally posted by 155220 at 2007-2-3 10:21 PM:* B3 P; A. ^' @! q* n. V' [
; i, z0 z, i! j

) I* d& q, R' e; y3 r: L. Y還記得當年! @  O5 b8 t. g1 p

. v& s( o$ L7 P; [# G# q8 {8 S"這是我第xxxx個post"/ {0 o# [' S1 M" ?# e
9 I' Z- P7 x" ?, h( q  k) O& p
想起都好笑
( [/ V* H) K& V% }& `
唔係好明喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-3 10:27 PM:
$ a- G  l4 h' M' A6 v* w  I7 i) Y7 k. r' G
唔妥我啊?
3 m. F! r' [" e. M% V& d
我唔妥你,定你唔妥我你自己知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-2-3 12:26 PM:
4 x) \# m" O2 Y8 u2 `6 I* z) ^  U
6 f$ @% q$ w8 J& v" J; g: i8 u
我中二咋
! n5 `- J. d9 ~2 m. n! R
但係佢小二喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-3 10:43 PM:3 S1 i: s) d7 x

3 l& c. `8 T. T! [) p8 j2 U$ d我知你online,出來啦
. Y3 [0 G, s- ^" @
你同緊邊個講野呀~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。