<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2007-2-4 09:33 PM:# D! F( Y4 D) \% }2 J0 r2 S; R9 }$ D
( |$ ], R/ N! M" b  D; u7 k$ o
你呢?
# u/ c7 s1 F5 Q係你對我偏見
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 09:33 PM:. p+ t8 v3 P& Q) @
/ S# K3 g7 I3 |- w- R/ {
好聰明呀
, |( |9 y* j. X6 C. Q/ |5 p
洗你講~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 09:34 PM:0 q8 c0 ?4 F4 u% h2 ]
+ f9 c% I4 h9 E# x) |
出錯符號
) T" Q" {& V0 E0 f明白
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 09:35 PM:
* u! Y! Z6 r* R( s- E9 Y
: L. [; {9 @- e5 F/ p( I$ ~係味唔得先
# {% W4 ?- d' Q' p4 t咁又冇講過
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-2-4 10:21 PM:. P0 A) I5 r6 f. ]
0 X0 z$ q7 l( _* N+ n

9 n& {6 |5 k% }5 o- X& \, O7 o! D小弟弟
$ E- i/ t+ _1 v6 W* G3 G
咁我咪你大佬
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 22:35:
. R$ p: v* w" I% F; N0 B, R2 j5 g0 u$ k" f0 D3 \' e+ G
咁我咪你大佬
: b4 J' N& c8 \9 j參見大佬
Originally posted by 155220 at 2007-2-4 10:49 PM:
0 z7 v- m6 T6 O/ N' z1 i' d
$ T( d+ Z9 W- I2 p9 m# ?參見大佬
9 F% S1 c0 u" d, K8 E又唔洗參見咁大陣象~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
done it~~~
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 22:33:
2 y1 Q: h4 @) S8 {) R- y, q' U6 g
) f: a: E5 Q; J咁又冇講過
, b7 q+ e% }1 c3 E0 r8 ]
你的心想講
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 22:35:4 ?, r$ h$ b5 }# ^* `

z2 R; ~# C5 d5 e咁我咪你大佬
0 y4 j( i2 r- @6 ^4 K
唔係..因為你痙攣
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。