<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 08:59 PM:
; }3 \- p, A8 u我是個很誠實的人(但唔老實)
! l& P# Q) i( |2 R1 T/ Q/ Z9 C係我幅...
+ ^$ s7 w+ \0 t2 j1 d8 ]4 O# j" X8 Y, e& F* q! `
e加先黎自我更正.........作癈!!!!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:59:* X4 {& _/ E+ v5 K( J: D& `
我是個很誠實的人(但唔老實): X) E: _  x5 |6 |0 t+ A+ c
係我幅...
9 c; ~% h4 j) ~; ~2 m
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 21:03:
0 k+ C5 s: o1 ]+ S: E* V8 M! H
0 j' O; s) \( Y5 F- p
) m- t1 L, T1 g1 I- P) P8 p" Fe加先黎自我更正.........作癈!!!!
: U4 S% N$ j6 k! N- I) H! t
快D重新交file啦
我只重交圖片算了& J0 c) R: C$ b$ |) H: ?; X
* P; x# A* S8 E4 m3 a0 p' F$ Y
我只是好奇問問% J& T  r9 Y% m; a- B
play兄你明唔明我在夢中得到咩野啟示?
9 K2 Q- p& Y9 l" M$ g# s
* F  B& ~5 L; P0 |: O/ J: U[ Last edited by Triangel on 2007-3-5 at 12:48 AM ]

13ball.rar (2.1 KB)

Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 21:25:
5 w! [" a7 I2 C* o1 P  w4 S我只重交圖片算了
, e! O5 N2 U2 U. Y" H答到就得啦!!* L- _. T. S# ^) n
8 k% R: ]7 @# o% R) X8 h  c
不過sakura兄當初咪話無可能咩?" D/ N' b5 Y8 [
Originally posted by guswan at 2007-3-4 09:31 PM:
7 z! m9 r( b3 e3 F* ?+ J
3 O* l$ A- P% l答到就得啦!!2 J$ m- }. n, h* k  u% P8 X
- m, G: V8 }4 w* i! ^
不過sakura兄當初咪話無可能咩?- ~: ]% C+ A. @: H' _0 r) J
+ {5 v5 W$ k' o; ?9 L" N0 J
4 S4 C, I7 V; \8 H% N
0 k' A" q1 E/ M) f' N" w* Q
我當時說
0 @7 s! n- F, p5 |" j& L; h% q
3 v* ]$ q/ T5 i0 U7 ]& ?「如果要透過3次操作,要在13粒波子中搵出一粒未知重左定輕左ge波子,我會說是不可能的
7 t5 I2 c) @. M# J) g6 V2 f但我見到又有人答到wor,雖然我沒有看他們的答案(所以我唔知係邊種情況,我估佢地答0岩掛...)9 d* B- Z% y5 t9 P' o3 D
所以我覺得係問題出在我身上,但又不能確定[<=我是這樣說的]# g, B5 D0 Y1 @4 m

/ T  _- H$ ^" |8 l, j[ Last edited by sakura310 on 2007-3-4 at 09:49 PM ]
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
Originally posted by ming8964 at 2007-3-11 06:17 PM:0 S# Q3 b, J( T& u- F  H8 L: Q
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
  d. d* D2 I' c6 L2 ]$ g& R" y
' M' m/ _; E/ O: j- z: ]! \吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
Playbr2:『恭喜 qqwqqwqqw1  兄 成功通關 , 成為進士』
, w8 S* Z8 `* n9 i
本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽

9 p- r/ f8 r% D, S2 Q
! y/ [# P: I2 e/ |# y太遲發現有得玩希望睇得明,寫到程式碼咁7 U  {9 S6 X4 `% B) f

: y! G: v# X: F/ |' M; \[ Last edited by Triangel on 2007-3-12 at 01:40 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 22:45:
4 z) b; g7 L0 I1 N7 ^吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
1 H% D  Z. E9 U+ y9 @" [
邊有真理?6 _: h5 d7 i/ P+ A
自己相信咪就係真理.
9 P  j0 u$ s1 \# ~自己覺得不可能就真係變成不可能.- }4 e9 h5 y5 T( c0 n) A' o
不過只係自己個世界細咗,4 o( W3 G8 O7 }) o
睇唔到其他人睇到嘅世界.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。