<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 08:59 PM:# o8 f! M/ k* v% J8 P+ R
我是個很誠實的人(但唔老實), Z  N8 D6 U7 Y
係我幅...
& C/ [, V( w/ X% ~/ v: X) S# \

; c  ^/ l( e" Z3 A3 R  r( De加先黎自我更正.........作癈!!!!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:59:0 V  h+ W& P' A0 }
我是個很誠實的人(但唔老實)- s! f$ I* F' @5 i1 M$ P( k  R
係我幅...
* }) S9 q4 A4 z9 ~, r5 Q8 ~
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 21:03:% O1 @; C1 w* Y( t) D7 P
- M4 u) g3 I% }& \2 _9 l& o/ O! s

; _3 s5 E: H7 u9 h0 y5 ve加先黎自我更正.........作癈!!!!
; v, W' e8 O" i* z
快D重新交file啦
我只重交圖片算了& u$ n7 I- r  o* l/ ~  w

9 m0 v8 B9 }+ b3 z: g) k  e" {我只是好奇問問
: c6 S) [- z" V! u' |$ E1 ^play兄你明唔明我在夢中得到咩野啟示?3 M- l! C4 w$ s. o

( D( E& v( \/ {0 w3 L" ?+ q[ Last edited by Triangel on 2007-3-5 at 12:48 AM ]

13ball.rar (2.1 KB)

Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 21:25:. c2 O; C1 K; E8 K1 q
我只重交圖片算了
0 z4 R5 `. G) ]答到就得啦!!4 S' Z0 u# q6 k' J; i
, A8 b; l) W$ C" w( a$ q% k+ H' t
不過sakura兄當初咪話無可能咩?+ O: }0 J# r: v
Originally posted by guswan at 2007-3-4 09:31 PM:
5 r" x  s5 c8 |3 T/ h
/ @7 y& ~0 K& c7 ?4 Y4 f答到就得啦!!
/ D" |7 I# C; \" [
4 [6 @* ~0 |+ d7 u: w! @3 P0 F9 M不過sakura兄當初咪話無可能咩?
) S* i5 y2 _# H6 w* }
+ ~7 |# `7 V  D

, k9 J- [- N" E; S& b0 F  n1 _9 r5 Q0 F. D' k% y
我當時說
/ p+ n: _/ `0 o! {6 ~
5 W& \7 _& K6 O) J+ }「如果要透過3次操作,要在13粒波子中搵出一粒未知重左定輕左ge波子,我會說是不可能的0 C' w- B6 J& R3 K
但我見到又有人答到wor,雖然我沒有看他們的答案(所以我唔知係邊種情況,我估佢地答0岩掛...)
; K+ p" p/ k: j* v5 P所以我覺得係問題出在我身上,但又不能確定[<=我是這樣說的]
) S+ ~+ s* Y- n$ n% a* H4 v* V4 X+ n' f
[ Last edited by sakura310 on 2007-3-4 at 09:49 PM ]
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
Originally posted by ming8964 at 2007-3-11 06:17 PM:1 Q2 x. I7 Q. q% ~4 F5 s+ [7 @8 U
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
8 R% V0 S: f; Z: Q  H# O( q
& X3 l& n1 ]1 ~* T) H# f6 Q# d
吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
Playbr2:『恭喜 qqwqqwqqw1  兄 成功通關 , 成為進士』# @/ ?% P$ |6 w1 _& l1 a) b" r
本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽

: M5 a& m- N% L9 u4 e) V7 E. q' k4 t& o1 T7 ^
太遲發現有得玩希望睇得明,寫到程式碼咁
4 L4 I- ]% @" j6 D0 K% Y) D. r. W) O% y0 {2 b
[ Last edited by Triangel on 2007-3-12 at 01:40 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 22:45:
* Q! x8 O  S1 O1 K& k: W吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
' {5 K: g; [  `: A
邊有真理?. \" A# R+ ]$ }' w/ X
自己相信咪就係真理.) f; p& V9 W* e" b5 C7 d
自己覺得不可能就真係變成不可能.
5 c7 |- T; R% O* \7 _' d, D不過只係自己個世界細咗,
2 [- @; L! J  N! {  g: S睇唔到其他人睇到嘅世界.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。