<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~
返回列表 回復 發帖
我打機由細打到大/ c0 i' }2 Y) C% n3 f% v" k
但真係唔叻 係到講仲可以話係獻醜
0 S4 Y$ ~; s  m" [& A' f+ o- T不過見大家傾得咁開心又想講下* }' z: n& O" p$ S. a. g1 M
細個玩gameboy最叻玩瑪莉奧....好彩都爆到機7 n1 u% X! W" e3 z1 Y# T# o
之後有玩紅白機(以前有位姨丈佢細個個時玩...之後送比我)
0 S9 V, ~* ^( o# \5 }都無乜機隻ok...可能太細個...
* ^) }3 R& M9 W$ q& @上小學無耐得到一部機....SS...唔知仲有冇人記得同玩過呢...
+ A' {+ s. W& \- k) h; w但又係周身刀  無把利...
7 C0 A8 N# P  l" l0 X& L中學之後...係一d朋友(損友嗎?!)...帶去網吧打機
& a1 T) ?- t9 L, a" X1 \玩一隻鎗game 唔記得咩名...有得執鎗的(唔係half line)
6 e' @/ G  v7 j# c# G/ T之後再玩cs....專做衝鋒佬突圍...都做到下野架 嘿嘿 : j2 e4 z0 D* _, X. }* m$ C$ W' p
諾曼第都玩過...其實依隻game我幾like不過可惜好少人玩...1 t; X7 l8 H, F2 y
aoc...war3依d當然都有玩...不過都係水水水水啦
5 l$ O: ?6 t  X- Q' _  H+ g6 M& e" n( `/ o
三國志系列當然都有玩....爆機當然唔係問題 但我都同意樓主所講 退步了...% Q5 c- a1 ~8 p+ D- k

; p7 K9 F8 Y  w# g4 b5 Tps2就winning玩開...水準相信都無大家咁強....
, z7 z8 x* ]6 \& P0 t
9 j2 e9 g. K0 N  \不過有樣野值得一提....我玩nds隻孖寶賽車唔弱的
襟棉胎最勁* O! q# n1 q, P+ v/ }3 k  ]' g7 b
不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,+ Y4 K* t& y5 U8 U: T; D
玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,
% x6 B- m' a  I4 d盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,. @) v5 b8 J# _0 ]- x
就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你
% R3 S2 K8 D( N+ A藍龜入後波同第2名同歸,
5 \' t, A9 w$ v用左星星都入後波撞人
8 h' ^5 a0 I3 l0 {; p# c+ P最後果名追唔到就倒後行,打第一名
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2007-3-18 11:41 PM:+ ^4 O* |" F( Z- R
不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,
$ A' D$ E  U5 b+ T% ]5 x: ^1 q玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,9 W- q0 I6 B% ]& e2 u3 v# h* d
盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,
; Q( r) B4 [$ {* y4 D5 ], _9 \就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你
' L( C7 {  h% N0 Z& I" K藍龜入後波同第2名同歸,
$ y3 I7 N( T0 w! E用左星星都入後波撞人
0 K+ B. M$ V1 X' Z: M" O. p最後果名追唔到就倒後行,打第一名
; L6 }: h! a- h8 `( Q' B7 x
+ _* b8 e( O8 L係ㄚㄚㄚㄚ 我吔都係玩得咁9, U6 T6 A- E  r  I/ E
開頭班友仔個個聯盟圍攻我一個,但到最後總會有人攞第一架嘛
2 T' C0 f$ @2 I. g人始終係自私既我橫掂都係輪,一於(偷偷地)搵第三勁嗰個倍葬& C' o1 r  v) R! x
結果第三個嗰個冇得羸,成日比第二個羸哂......咁聯盟就開始分裂
' w, G. w/ {5 ?7 w$ n% P& ^之後,第三個就會同我聯盟!!! .......比番我做第一,咁我當然會保佢攞第二啦......而原本第二勁嗰個就砌到佢吓吓包尾4 F  s, B+ }6 E3 r% Q) R# `
.........不過毎次一玩番,班友仔又係會一開頭聯盟番,繼續圍攻我一個
$ {( G5 O7 V, W% L# i  B, ]& `9 u9 j  i7 ~1 `) K% \" u( ]
[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 12:57 AM ]
playplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,
+ a8 w* T9 _3 m4 X! }) D純空戰,德軍空襲英軍.+ H" N8 d4 K' S+ x$ b& @
本來就算英軍多戰機高手都輸9成,% `' H8 G, N0 w. L+ w( Y( n1 \3 q
因為英軍5個據點被炸晒就輸.
5 j! t7 g! o. O# x2 ~; P但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.% P$ d, x6 {( b4 Y  E# u+ b+ q
只要有戰機高手旁住我支flak-38.
! H, V" Z' Y( M( V4 D( W4 \- g6 H5 x
我試過30分鐘打落成40架敵機.
% b5 D9 \- G  S# x. [& J( y7 R; I: M- i, s! Z
好自大!!最叻打飛機
/ `+ r* a  o% g# Q- y  s9 Y+ N% x4 |; _$ a
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 12:38 AM ]
Originally posted by guswan at 2007-3-19 12:32 AM:
, l2 ~  l* L: Q# gplayplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,  c" S. C5 w9 }2 g" X5 u
純空戰,德軍空襲英軍.
8 l. v0 y( O1 d% ]& g0 N6 M本來就算英軍多戰機高手都輸9成,
1 F4 F& ^6 l! q. [因為英軍5個據點被炸晒就輸.6 x# y. l" C6 [
但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.
* O) F2 Z* [8 \  F: ~2 [4 e只要有戰機高手旁住我支flak-38.
) }. |6 W7 R: [- o: C! b5 P
5 O5 B8 T( H; a5 l: ^3 ?# |我試過30分鐘打落成40架敵機.
" j( d( X8 V9 j% l1 p  ?; d7 `0 K
好自大!!最叻打飛機
8 ^. ?2 T9 d0 Y! u3 f/ K5 U5 a" `4 m4 _
講真......我揸飛機技術麻麻地......唯一絕技係,比人打落嗰陣時會衝落d敵軍 or 盟友度.....搵人同我倍葬
# H% |# T- g5 Z( `, z5 \( f" I: K& f
如果玩純空戰用德軍......我一定會狂衝落d高射炮度
Originally posted by playbr2 at 2007-3-19 00:53:5 y: U& K4 R4 R8 g4 H- w7 h$ p
......我一定會狂衝落d高射炮度
1 F, P# ?0 o4 ~' a7 g2 O1 o' u
" _/ [/ n- v. s& a# F/ Z/ y; G
3秒內打爆你.0 u% o' V% m6 q) s' Q1 |
Originally posted by guswan at 2007-3-18 20:44:
7 X9 [& I7 z4 Q  D; i6 _一架100%飛機我3秒毀滅.除非正頭頂個盲點垂直衝落嚟.; I' E- M( C- j' \' n) h
又或附近多個3架飛機,會聽唔清方向....
% M. g" P! Y$ v. A4 s. B
3 S  P3 \6 V7 R( P% o
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
我最勁應該係玩shooting game
5 y2 I# A. d4 {7 f5 x: P6 V& h8 }想當年果隻反攻諾曼第...
% X* @6 H- t# d* l; t4 m6 x我基上每次玩都排榜首
7 b$ I  [1 h$ W2 D$ U5 r* {我唔止殺人係最多..連死ge次數都係好少...
, _# x2 V2 _+ t5 @差唔多每次都係可以"收支平衡"(我自己覺得殺得多過死)1 Z/ w6 [: s$ u8 U/ V
好多時都會起碼殺2-3先死一次...* b3 |4 z/ v+ ^" L7 J/ F+ Q% I' h
記得果時我個fd曾經同我講話% M; w# h5 P0 L/ x, Y- X+ q
如果同一場玩好驚見到我...
0 B$ x8 ^$ A/ z; |所以成日揀同我一team..haha
; X# {( ?6 x) T$ @3 x3 U  s8 P" P; M) k$ ~$ f$ u
果時真係最高峰...7 N+ N# i$ i5 J( O4 W
諗返都正!!
民主定民粹?
Originally posted by guswan at 2007-3-19 01:00 AM:
. k( j8 u% I$ K3 b1 y' q$ k* d* M3 h& Y" p0 F
8 s# F$ z, ^# v/ X' p8 X
3秒內打爆你.
; W: W8 L/ L& r" X. R* U( M% `$ T" j' r+ ^0 u0 l
" v/ F. p* ^' j
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
* r6 l5 V1 V! U) g1 u1 E! i; X) z; ?, @% v
我條屍骸會衝落黎,等你同我倍葬/ e- E1 T$ p- ^, {! h. f) D+ Z! Z8 T

, E) l" V" Y2 Cp.s. 係喎....有冇人玩魔獸架
. n; V7 i4 g+ ]& f+ L- N/ ~  T9 K# ~9 _2 r: N  N
[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 01:24 AM ]
Originally posted by pigcat at 2007-3-19 01:04 AM:0 Y3 P* o0 }# P5 c+ v( `' d7 g
我最勁應該係玩shooting game6 C% N. f' L/ o7 k; E+ v
想當年...
; B) n1 t- W6 ^$ L' d, r5 ]' ^5 C7 u4 ~
你d fd 真好....我就慘: \9 s. t; O2 }1 j1 R
佢地成日逼我同d魚腩一team , 之後''獵殺''我.....- i/ D* Y6 ]' J, i2 u6 w/ k4 R
我就且戰且走....又比人埋伏.......九死一生
" t1 y7 D3 N6 G有時好彩先至有機會來一個反偷襲
無人講拳皇奇怪
/ O& L2 T, c  Q8 ]; X' \我係由95到02都有玩 中手一名
" \# a3 z* d2 E& P依家唔知出到幾多 果陣時同成班friend一齊玩一齊練招 然後挑人
1 k4 D3 @" M( V" K1 ]) M- d; p  X
仲有PC GAME AOE 又係成班friend玩 係裡面互毆 都係中手一名4 u7 N7 i% @1 m2 ~2 p
同成班friend打機會開心D 不過某一種機除外7 `" i, o5 @4 M, s

# A0 \% r) n6 z[ Last edited by head on 2007-3-19 at 02:03 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。