<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:14 AM:
" l1 y7 b1 I4 F* E5 P2 i
0 \( N. {& W$ ?$ U+ m夏雪宜呢?
* p- r& [8 D3 h: t! ^& \! @碧血劍女主角???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:* r' C% T( A+ K% X# `( ]4 A1 n

9 L( x3 l* _0 l0 t" h) x* p5 B碧血劍女主角???
0 b" J6 b9 j  t$ d3 x  a1 S金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:16 AM:/ K: `3 Z* k3 |/ i( f0 ^0 N

+ {! o, U+ R4 A5 L$ K& X碧血劍女主角???
( ?9 H; ], \" j9 a+ s2 @4 D, `/ j! \4 u
色文方面考慮下馬夫人吖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:15 AM:
. {, w; V. }" f' o2 [( O5 H/ f6 s
) I/ X& `& J# _" q( l" V" {馬夫人應該口岩你玩
* c: o4 x5 W# U) l& ]
佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:18 AM:; [  n2 [- [8 E4 C* h7 T
7 N/ j* e0 _* t! j
色文方面考慮下馬夫人吖
1 l9 r" t; T. s$ Y" W5 f唔會拉 , 驚做做下比佢整死
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:17 AM:
5 w6 S  T8 c2 _9 B. T: _# m4 i; J
金蛇郎君呀,公嚟,我覺得佢都幾慘
9 j7 N5 i" E0 z" O! o$ Y$ u: U唔熟e套 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:18 AM:
2 G+ G* F2 K4 n$ ]* F
& `0 C7 ]8 K' p/ m! x佢反而好d , 因為上進型女奸人 , 我會有某程度欣賞
5 V4 L: e2 t# I/ M: L# @先講佢為喬峰自慰
7 ]6 W5 K9 p* u  L1 S再色誘白世鏡
0 J3 P1 v& ^3 J5 U& |最後丐幫幫衆識破為喬峰輪佢大米
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:20 AM:
3 S' w7 U# ?3 }# T) r- I" \1 I4 T: {4 i( C# b: B0 ?6 x+ i  |- @1 g
唔會拉 , 驚做做下比佢整死
/ x  T( b# W4 s5 X) Y8 L- [
朱九真囉…又一仆街
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:22 AM:7 w% X3 L( H; d# c* _0 U: I/ T/ s
6 o+ j' j+ [6 h0 Q% ]5 W% U
朱九真囉…又一仆街
& h" r5 l1 \2 u  j% V& o要出名d既 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:23 AM:
# K( l9 y0 L0 ]% D1 Z- \8 D% u
6 h. I" |* x/ k& p要出名d既 ...
2 O% C, n7 y5 k) d/ j南蘭算唔算?我ok唔中意佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。