<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:06 AM:" Y# C" K" G5 \

( `  N7 N0 R9 A" Q/ m所以攪到自盡…
% u- K' k* X6 z4 J# x1 U
你覺得仲有咩人乞人憎???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:40:" {* @0 H( u/ u$ x! q$ I

) G% G5 C7 G0 y2 U從無講佢無錯,只係佢根本未有機會知道乜嘢叫對錯,
( U7 F0 @5 U3 g/ Q- P3 k的確係金庸中五甲之內悲戲人物
+ z/ L- \. L2 a. o! f

6 Y1 h8 d; \! ]' U# `阿紫姐夫....游生.....金毛c王.......林平之......chan近南.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:07 AM:
9 Y; v" T5 d, @9 z! B5 J4 J+ K. d- x1 R3 Q+ b/ S1 o
你覺得仲有咩人乞人憎???
3 z7 ^3 ~4 M6 w
全冠清
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 02:07 AM:; ]% B' K7 y5 O1 {

. u& l2 B3 T+ G+ E. P* X
7 _  z" F6 F+ V- t0 @0 }! U6 a阿紫姐夫....游生.....金毛c王.......林平之......chan近南.....
" A9 e& t" u- m2 R1 b
游坦之唔認同,佢自己攞嚟賤,被虐傾向
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 02:07 AM:
. Y2 B9 v% A6 b8 R, K
% L8 w; e- G0 V& O$ z' H* ?, {' K. Z
阿紫姐夫....游生.....金毛c王.......林平之......chan近南.....
8 Q7 b3 S( M3 ?# [8 L林平之......我覺得佢後半生既悲劇係自找) I3 `9 d" x! u( x2 y2 @! _
chan近南.....佢唔算非常特出既角色
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:09 AM:6 {- |( c5 w" `8 G3 s, L
- \8 _% f+ G9 \  W
全冠清
$ Q) n! x; [+ ^/ C
女既唔該 ...
呢個世界真係好多人都係自己攞嚟賤...... s% Y4 Q/ w" |% T1 q" `0 E
而原來呢樣野真係好多人都唔會可憐......
) T8 E* u9 M* R
5 S$ Y$ U# k! S) V4 b( D我都要閃.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:11 AM:
' L; @5 s. {9 T7 U9 Y8 Y! A: A, d' Y3 I8 m( G* c0 y9 G
林平之......我覺得佢後半生既悲劇係自找
# H; V$ B) m0 C3 J& @chan近南.....佢唔算非常特出既角色
5 X2 ]2 A( n( V7 {9 G7 I
夏雪宜呢?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:13 AM:
& F9 g. Y6 X: ~* K" G# i) C* l; O9 ]. C9 H' w: y0 z- A1 s" }
女既唔該 ...
9 _. k' D4 c8 O" ^- w+ }& m馬夫人應該口岩你玩
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 02:14 AM:* x7 M0 Y% p) [% J) O/ o
呢個世界真係好多人都係自己攞嚟賤...... I" O' C% u% B$ H6 H( F
而原來呢樣野真係好多人都唔會可憐......
9 ]4 j# P3 U8 ^  S% G5 |" F; k: N4 \2 z1 x
我都要閃.......
9 ]( k* }, p7 \4 \7 _' a記得再嚟呢度,好耐無人同我傾金庸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。