<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
講天龍角色可以講天光
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:51 AM:
4 z8 x' E! l* E" S; |
) f) R9 F2 Y: q1 m( ?大家一齊數下,  y0 b( `1 j4 d5 C4 V
喬峰居首有無異議?
5 Q8 L' |( E6 R. z1 z: t& e" R同意,慘爆
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:47 AM:, j  t; P0 O6 ~! V

( x2 I9 Z: h3 k8 z( H8 \1 k你講邊段?
! \( N6 C" ~/ F; O: h& K' Z$ x- d人地叫脫離師生 , 咁就ok , 佢係硬係要打破傳統 ... 白q痴
* x& Z$ R0 V3 H" f* z7 A所以我唔可憐佢
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:52 AM:2 R& E# q; \, h4 s4 F
2 b' H# x0 U8 \5 l  K( g- H
同意,慘爆
2 r4 y* R& z% K- a+ u
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... 8%E5%9C%8B%E6%AD%A6
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:51:
. w7 v5 {0 [1 n3 i$ }
9 a3 H* G* C3 j7 ]如果信傳媒就pk拉 , ed係人地 老婆 老母 講既  y5 J+ }: M; g8 L
你唔通唔信人地 老婆 老母 , 走去信d pk傳媒咩???
8 m4 ^9 i3 ]: g- q4 W+ m/ M每個人都好多面,小說先有鮮明性格人物,
# N, {8 D# g8 q3 {& R/ d徐 老婆 老母 都只睇到其中一面姐,
7 E8 u5 ^- U; M! B( ^& l5 b: G4 E加上傳媒渲染,信得幾多?
" C! X# Q6 J4 ^* E我無乜點睇呢D“新聞“
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:55 AM:; R; D( m7 i! ?+ j
- {9 X) H2 H8 `2 e( }
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... 8%E5%9C%8B%E6%AD%A6
! E, s: y. ~5 S- g% S5 {% h6 k睇過你篇大作啦
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:56 AM:/ `- P# {% R- x$ K2 k7 i3 J
0 S  M( v3 z7 W6 Y9 s
睇過你篇大作啦
2 |5 ?! d  [! ~& l" t1 |2 f2 }郭芙夠唔夠乞人憎???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:57 AM:
$ ?. {, o4 D" j- a  x$ S$ Y1 a
, {2 D: K( |- o; k" c郭芙夠唔夠乞人憎???
. }) C& Q' J( }* G  }2 r話實…我睇嗰陣有d心涼
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:51:
# v7 l. p0 j1 u* m
; j. f" \9 ]8 M/ l如果信傳媒就pk拉 , ed係人地 老婆 老母 講既
8 o: ]0 n5 e; j" ]你唔通唔信人地 老婆 老母 , 走去信d pk傳媒咩???
" O6 H! y" n; [' v9 a4 K0 e
8 M5 B4 e4 u. S0 b
你好冇睇過羅生門????(其實果個故事真正既名唔係呢個...)
4 w1 W8 N7 H# o; o) [$ A2 y人已死左.....所謂真正既真相根本唔會再出現.....晌所有人(包括人地老婆老母pk傳媒)口中講既野都已經係經過不同程度/角度/觀點過濾後而得出既......* y. \5 Y- v3 f" Q. [3 p. O
一定唔係事實既全部......5 f. i3 k- b4 R' v9 F- F$ W, l
7 X' ?% A1 G5 X) _: r9 {& K8 \9 ^- d4 l
我想講既不能相比係因為徐生呢單野真相大家根本唔可能會再有機會知道...唔同阿紫如假包換係一個創作人物.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:55 AM:- E+ ^' O# F2 u0 }% L

4 E& h$ x# s/ m& \每個人都好多面,小說先有鮮明性格人物,0 B4 M" l$ i6 {/ O$ G1 X: O6 B/ |" R1 A: ~
徐 老婆 老母 都只睇到其中一面姐,( ]9 z- _1 g- D9 S' U7 T. J
加上傳媒渲染,信得幾多?
% a) I/ B  J) k* e* v  z% L0 E我無乜點睇呢D“新聞“
  Y6 ]( E' Y% K( P, k繼續數慘人吖喂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。