<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 13:44:0 a) ?, y* k8 D+ H; d0 P
7 K. a5 D# r+ U+ w. k1 `- h
錯拉 , 我睇雕己經覺得佢乞人憎(可能因為電視吧~)" |; K8 h, I2 R0 q1 S: \- e' M
仲有 , 話佢呃楓哥倒轉黎運功 , 搞到楓哥shop左' q; ?% `, v2 Y& z" _5 Y; ?- c
電視話楓哥shop左後一個打三個都勝 , 果段真唔真???
4 O; ]6 X, _% H2 P" r) j3 i
楓哥??
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:42 PM:9 H+ ^, m+ [5 Z1 u4 p) E

5 x0 i  T* s% f陳家洛邊有性格,出嚟念台詞架乍,. S, V- S! T. ~  S4 V% d# L
你有冇睇書架.
# A0 b' y8 q/ |$ T$ W. y9 n8 Q; }我咪話左比你知我睇過邊兩本羅 ..
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:46 PM:
; u/ Q( j; m# h, |6 I, a4 L
' q+ p; ]$ z: P$ ~楓哥??
* F8 U5 I% T5 r! I7 W6 x5 Y
歐陽大哥
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44 PM:- J7 f0 [9 n2 _9 F9 z5 @

+ C  }1 y9 _( |& M錯拉 , 我睇雕己經覺得佢乞人憎(可能因為電視吧~)* G5 I  L1 {0 l' T/ W$ w
仲有 , 話佢呃楓哥倒轉黎運功 , 搞到楓哥shop左
  @( E) D7 D" p, {3 m* p' [) b; s電視話楓哥shop左後一個打三個都勝 , 果段真唔真???
1 t/ W+ [  l" d無記錯係,佢哋好似係嚇走歐陽峰ga
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 13:46:( ^4 n4 V! |: x- Q! z4 B* |
# [# x: c1 s& w2 {! _4 M' o
你說袁承志or袁崇煥???
. [2 n7 S4 s( Y" V
更正咗袁承志啦.
- E" [% |1 V) {  P+ h$ L' `/ Y$ n" @呢3條友極少由自己意志去決定做一件事.8 _; Y7 d0 E6 f% |
袁承志幾乎冇.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 13:47:: \! ~' ^8 G' X  J

3 P4 n: E' O0 s6 ?0 h/ H& T我咪話左比你知我睇過邊兩本羅 ..
; J" `( F* m8 j( n' R
睇電視論金庸.................
% Z+ g- A# N. z# t/ v. N& W  G: S" A- P. i5 k4 f+ s
妖~~~~~~~~~~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 13:48:3 y, h* p1 W5 j, `3 b3 {" X& O

, d8 E! ^6 A- @. \; A歐陽大哥
1 X' b, A- D8 I' X( d: A+ ~
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:48 PM:
- l& G! U9 u% {, M- y, W1 a- M. L& ~$ C. y
無記錯係,佢哋好似係嚇走歐陽峰ga
1 u+ u  r! ^. K( k! F  j
咁佢點解n年後再遇七仔會平手???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:42 PM:3 ?/ P8 U: g/ C0 B( t) x7 ?: G% P
9 F: T, n) d" D" R
陳家洛邊有性格,出嚟念台詞架乍,2 U3 l6 D' y$ c. F5 G7 R0 e
你有冇睇書架.
+ M) Y2 \# R$ O% Q佢太顧及自己身份…無左自己,書劍中我中意余魚同、洛冰同文泰來
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:50 PM:; V2 u# V' ?: t
! a9 K- K$ B" y! Q
8 e$ H4 d! ~* q, g6 S歐陽楓大俠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。