<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 14:45:
- ~) J7 ]& V  Y. S0 _7 t7 j1 B( _+ w6 B$ Q8 g. {, t5 q/ P
文雪儀如何???
8 M) f: J& B2 h& f
溫清清
Originally posted by toro at 2007-5-26 02:45 PM:
; s  |/ W& V9 Z$ g1 C$ z5 r% H3 V: B/ V+ _: u; U, V
無問題,我中意七公,為食伯伯,劉丹演得最好!
+ `& I+ f* R# Z; m1 a* g
睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:47 PM:* Q  [0 M5 Z1 M  y# i, Q
% }" n+ H: B4 D* p3 A+ o( ], \- B
溫清清
( e2 `1 r2 ]  r% [: Q5 @: g做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:46 PM:
# H, E; [: A+ C( m$ m
  P! t. B" w, u- j7 {5 {不如咁 , up下電視板有咩角色最好丫
6 B2 q; i! ^' D0 a
射雕?好呀,郭靖黃蓉我一定係黃日華同翁美玲,七公劉丹,周伯通揀硬秦煌,黃藥師我揀曾江,歐陽峰我揀朱鐵和
Originally posted by toro at 2007-5-26 14:42:
& E  D8 E! d2 Y/ L' i! G( E, p( H" D
記得4個,陳玄風、梅超風、陸乘風同馮默風
7 v, o+ l: V3 E/ g3 y
陳,梅,曲(傻姑老豆),陸..............有個姓武..............
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:47 PM:
2 f$ [$ L# Y* m6 `7 [
2 b0 C* w, S7 i4 ?/ |, H/ G睇e+個劉丹 , 真係估唔到佢以前做獅王做到咁形
& ]& U" w* K) O$ G1 o8 a0 |* X+ z
有霸氣,但我會中意曾江多dddd,狂態贏叉燒炳少少
電視我唔講lu, byebye
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:3 k$ G$ b  V9 A9 Y3 L7 a3 a; u$ A
電視我唔講lu, byebye
7 I# y5 v. ?) V$ C+ c/ W, c唔講拉 , 番黎拉~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 02:49 PM:$ G' T/ Y) Z1 f* f' q
$ t& j/ \" k3 a' F
做溫清清 ... 會唔會浪費左佢???
! ?1 u* }! _  Z5 l' t8 y吳美「行」好似演過溫清清?江華做夏雪宜嗰套?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 02:52 PM:
9 i9 }5 z5 w9 u8 q$ n9 v+ f+ u電視我唔講lu, byebye
4 b8 P: p  [" q1 _
睇過小說多數憎電視
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。