<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 07:31 PM:# r& ~6 G+ h: r2 c' x* |, q/ E

S6 w- Z. i6 X' K" P謝遜早年係慘,但最後可以大切大悟,...
' G( ~3 F. G+ h0 c! {" y* F+ l% x
你揭曉左幾多過五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:12 PM:( r8 D+ ^0 v! ^3 ]. J# R4 _4 i

$ z5 y" S# w  i* G* i) F# j% o你揭曉左幾多過五甲 ...
0 O! V& m5 e1 i" E2 M. y3 c
無左件事
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:14 PM:9 \& }% g0 M  x# L7 w; h4 f8 Q

1 g, p+ _2 s2 _- G4 _- B無左件事
  i6 @% Z" a  B0 i7 p; s5 Z% o. X我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子 , 搞到變左 ... 己經好慘$ T" b( K( e6 Z' m
我今日訓訓下 , 原來最尾一幕都好慘 ...
* F! ^" ^% y& n) G+ s2 Y0 g0 _認番自己心存感激既觀音姐姐 , 原來係段正淳老婆
5 m3 i8 F2 i; b$ o& C: O$ M解毒後 , 觀音姐姐死前講野對佢充滿厭惡性 , 對佢一定好大打擊8 c9 a! Q! _+ j; B/ s; j; c+ O
新既親生仔又唔認佢 ... 我唔太認得用佢報復段正淳果段 , 佢知唔知# t: \1 h: Y1 Z% U6 S# D- p! F
如果知 , 我唸佢當時都崩潰得7788 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:23 PM:
! g$ G: r7 J2 k5 s# O
/ b% G' U  f/ X) \- A我覺得 段廷慶 係一個 , 本身係太子...
2 e7 T& n# F; j9 [1 \' K& a又一個我唔厭惡嘅反派
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:28 PM:
' J5 o; r) d2 L- G/ Y$ e0 t3 t! @2 Z" W$ Q) W, X
又一個我唔厭惡嘅反派
) N0 J  l) N, l  F我話佢係慘人五甲 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:29 PM:. K+ V3 g9 B& [" R
7 B1 A0 p/ ^9 X/ @, Y$ A" P3 {2 S. `
我話佢係慘人五甲 ...
( W! j: v  j- m
慘呀,一半一半啦,佢自己揀
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:32 PM:- u: g3 D+ h+ s" a) E
8 `9 q% N6 V. B) v$ Q
慘呀,一半一半啦,佢自己揀
, L# @  l7 ?0 s# x. b5 ^5 k/ U. u
佢自己揀咩???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 08:34 PM:1 l1 W0 A) _& D2 [- y
1 v5 y9 l- K9 c4 E: F) A1 u2 e
佢自己揀咩???
* }) U- p  U: Q# @0 A佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
Originally posted by toro at 2007-5-26 08:36 PM:
8 u5 m7 s4 M3 X; v- G, e+ [) F/ l0 A- K3 g4 |% S3 W. t
佢唔做反派個仔未必會咁對佢,自食其果
" ?$ z% b, G0 m7 Z1 Q3 K佢係正派度混 , 恐怕未成神功己經釘左 ... 0 O: l7 f4 C  d5 Z3 _: ?6 m
你唸下 , 橋峰會以為正淳係帶頭大哥 ,
5 F  }) J5 z# I* ]1 s. d證明果時大理王室己經同正派好好 , 王室屈佢兩野 ,
2 U8 E4 O: J- h* `2 H$ h佢都立即死得 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 20:10:5 e( Y/ v& y8 u" c% c$ Z5 @3 H5 n% A
# R9 H1 F4 b5 |9 [  U: h. @8 A
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=12#pid2155847
" E9 d/ h4 k  `月入3萬就養得起我 ... ???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。