<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:55 AM:
3 b. d- w: R* u! K
" |3 S3 h! y7 D4 L* }3 `# a有位"金學"專家話 , 其實小龍女同楊過d身邊人好慘 , 成日被迫做奸角
' Z- P0 B5 f, v8 N因為任性二人組,做d嘢又唔係錯,但為世俗所不容,勸佢哋嘅人無啦啦「衰」左
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 12:58 AM:. [' I" S6 `4 S8 H: o
* e* M+ [9 l# D# G5 o' i3 B
兩句都係拉 , 佢係姦人主要係因為佢幫蒙古 ... 我覺得
1 M$ X- ?5 u" C: l! N) s0 u
立場唔同,各為其主,最少佢有一代宗師風範
Originally posted by toro at 2007-5-27 12:58 AM:
" d4 C% d! d  {+ n, W  [) Y+ V# }1 D- t! R
因為任性二人組,做d嘢又唔係錯,但為世俗所不容,勸佢哋嘅人無啦啦「衰」左
! m; ^7 P- d+ `" R5 F; _- _5 r" s咪係羅 , 好心叫你脫離師生關係 , 你又要唔肯 ...
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:00 AM:
- t* X0 g: @! {1 A+ D( G. \4 F5 p* L$ I. [) _: K2 T
$ n0 s" l+ D! O' \9 X) {  d8 M5 |公孫先生 , 最無一代宗師風範既一代宗師
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:02 AM:
% ]6 J- S, i  Z. W/ k: v) W" {1 g  X8 r5 }3 r3 Y5 G6 }
咪係羅 , 好心叫你脫離師生關係 , 你又要唔肯 ...
, |& z/ u. S3 N, x" l可能過兒好嗰範呢(玩老師噃…)
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:04 AM:
( ^( y: G" R* R+ ~% l( H! G9 ]; J- k0 h- Y: e/ N2 z9 w
可能過兒好嗰範呢(玩老師噃…)
9 f% ^1 Z% h; Imiss系av始祖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:02 AM:
0 p* k7 c' A  M' ^. r/ E
: M1 e" D( n0 ^- |$ Q公孫先生 , 最無一代宗師風範既一代宗師
$ R" n* A/ b5 q' ^% n6 i1 p& |# R公孫止?
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:06 AM:
0 p+ l% ^+ D. V! n4 |4 ^
, N1 d3 J2 _9 p' P1 r% P公孫止?
! y0 ^% I0 x6 S5 J/ O係呀
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:00:0 g) t& B8 h3 E9 e5 J/ j
) N  W9 H4 M/ _' m5 ?2 A
: I6 }/ z) p. a3 l9 |佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,( z4 Z$ P6 r9 i; ~* L/ ~7 O! [
絕情谷果次真係冇人夠佢抽,
2 I2 D1 [/ w- f" S( a3 v8 s最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.; @  D: {/ \! u; g. k

# h0 ?' B; U) [  A6 C唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:07 AM:  @3 U% m) w/ w  A

1 r' l5 i- A3 s2 t6 f) s: L係呀
4 Z( K" J6 r" \3 r3 X1 M
唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。