<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:07 AM:9 N1 |/ z- G/ C$ X* t9 u

7 {# N: f7 u3 g7 M0 S+ `佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,
. A1 ~- @/ S# @絕情谷果次真係冇人夠佢抽,, J- O, z  O% p7 s; I0 n2 s$ F
最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.6 @* z; _- \7 V* z: o! x1 `

& U- O1 Y3 A1 [2 z5 S; B& e) u唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
; [3 K2 r) c1 P1 x$ `1 G
天下最強兩根手指 ... 又咩
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:11 AM:
% p0 V. C# `- g0 T# r% N1 W& K6 V% G- s+ c; k$ K! p& s, F
唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
" v6 Z2 N) B0 }7 p% l, _
因為有個勁舅父 ...
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:07 AM:
+ v/ k; X' z# @# j# e& X0 \6 _; ~0 V2 g
佢嘅龍象般若功第十三重(?)真係無敵,
& v- o0 Z1 v: k/ p絕情谷果次真係冇人夠佢抽,
  Z* M; T1 p7 ~( y- G6 T$ m最後天下最強兩根手指都只制住佢一陣.! b- X, F+ y" V/ @, L2 f! `

2 @/ r& E+ g7 h: z/ N唔係因要殺郭襄而內疚,未必輸俾楊過.
+ T6 R1 \% S1 j) V
黯然銷魂掌時靈時唔靈(一唔黯然無威力),法王輸係輸運
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:13 AM:: f" X. k9 d9 J$ n' G. g2 o& O

- U) S4 m: ?( p/ s2 J  [. @黯然銷魂掌時靈時唔靈(一唔黯然無威力),法王輸係輸運
% @8 e2 Z% g: ]& [" t  I
同 良牙 果招一樣
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:15 AM:; j- X2 e8 Y$ B  f

& J8 c9 n6 O/ ^& k" ?" ?2 @; d同 良牙 果招一樣
) X: p, |% }: Z0 }, q哈哈,係呀
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 01:12:
5 N+ Q" _: `4 g/ {
3 d' n8 A0 U9 T$ O8 U6 T天下最強兩根手指 ... 又咩
5 |, |* m6 {# W' t% C
當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,
7 v$ H5 g9 k! [' E; u最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:11:
) I6 g5 t; E3 L: }# T3 @6 c8 L5 R, J3 j. k) B, i
唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
7 p; @4 p+ H# }1 z2 B" ~
對愛情最偉大人物除綠萼外,邊個及得上,
' r* H8 a( c( n4 J) ?5 R4 j5 {7 x  {
; j5 c9 s( R; a/ J) w我指偉大
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:18 AM:0 y+ f5 y! m1 A  m0 k
: L/ f2 \) p5 T+ S6 p  W! e
當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,0 M5 Q# \, s2 O6 N) L
最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
& j. {9 z% {+ Y2 S
瑛姑都好似在場?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:18 AM:. d( s- o' w. P1 a& D
' U8 P* V4 a" g7 U' t6 T
當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,
' M( `1 q( T# }& Q! ^. n9 E% l6 J( `最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
# s# q. F2 {+ P2 S+ w
左冷蟬 我都 like架 , 做人有理想 , 明刀明槍
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:21 AM:
, m3 m  f2 G  c& }0 k1 g) [% F. m. p& F1 q9 C3 B. e( B
對愛情最偉大人物除綠萼外,邊個及得上,3 m/ @. m/ j% p8 F

4 m3 F+ y' k8 {* F5 O( N$ W5 E+ n! J我指偉大
- q$ S2 m6 N( L& h5 v
佢點偉大???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。