<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:00 AM:2 t5 Z" R9 t3 X" {& R; Z
$ k% [5 L0 u( V9 f: o
喟 , 回下我個左冷蟬好喎~~
" b/ ~( I& j" }叫做好過岳不群,真小人先但無乜感覺
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:* ^2 K1 O& j  Z8 I, w* R+ ^

! C- Q7 d# X- s5 k( d戲唔多,未到肉.
5 E; H2 U5 P& C* W# J' I" e& b政治冇對錯,只有成功同失敗.
; ?  _+ G; [7 j2 U) U絕對同意
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:05 AM:
( S+ B! ]9 f( U1 W/ w6 m' s" P8 V" W0 m1 U; U3 I
絕對同意
8 G& ]6 }) u) i  A/ D  F
咁 儀琳 係可愛拉卦~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:
; \. v3 v- q! j9 J0 E- G. E
0 D8 `# q* K7 S9 y  d戲唔多,未到肉.; P4 A, N& D" }$ ~% ?0 Y* `( Y
政治冇對錯,只有成功同失敗.
, G+ _: }2 U) c
論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08 AM:
$ b8 O7 v6 O/ e: j( w1 G' y) E$ w. F1 M/ K9 J
9 X, S! @+ ^" N% @0 v( |
師姑我唔口岩ga噃
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:08 AM:- S3 t: _. `. i$ ?6 T' ^
, m, y4 c7 m2 Q7 a
論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
( Q/ k/ X) H" M4 Q) |& x; C
所以我話佢明刀明槍羅
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:0 V: |) H% H! T( U2 Q( O; I: o

& J, R0 ?! K; ~所以我話佢明刀明槍羅
/ `! g6 S! k$ Q- n做大事咁好輸蝕,佢唔係做「盟主」嘅材料
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08:8 s$ p/ e% K; r
' ?1 l- e) m6 v+ ^
$ J8 M: D* X& K' M7 p: u. ?4 E可惜,
4 t/ ?% \0 A8 B+ {. D+ x
% m6 s- e0 H' S, a9 O) R5 t6 V, |3 X! i! }* m4 ?# S% [1 A
光頭一家三口.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:
( z1 k1 u1 J) \$ u6 b
- U8 P, B+ I* j5 t% U, `3 p所以我話佢明刀明槍羅
6 u3 M. N  E2 a& T- y" R& i/ ?% x而且佢嘅領袖魅力嘅夠…
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:12 AM:
, v9 P5 H' F* D9 S6 Y3 S/ I- |- v7 j' a
可惜,
* \3 ?' @4 o7 v. [) g
" ?$ E9 y8 {1 I" N+ }
  @7 J' J. s7 m9 `! S光頭一家三口.
4 }* H' |( H9 T6 y: O& F! w
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。